2777
2789
عنوان

خواهرشوهر بی چشم و رو

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 24 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دور از جون نمیگم نرو ولی رابطتو کم کن از هر سه بار یه بارش بهونه بیار دیرتر برو یا زودتر بیا خونه ال ...

واقعا همینطوره اصن نپرسیده که چطوره اما مک همیشه رو دروایسی دارم امروزم شوهرم تحت فشارم گزاشت که بگو نمیام

من دختر بلوچم و به هویتم افتخار میکنم...
واقعا همینطوره اصن نپرسیده که چطوره اما مک همیشه رو دروایسی دارم امروزم شوهرم تحت فشارم گزاشت که بگو ...

شوهرت اونا رو خوب میشناسه تو از نه گفتن میترسی اونا هم فهمیدن 

منم خودم نمیتونم درست حرف بزنم و منظورمو بگم در عوض شوهرمو خانوادش زبون باز همیشه این منم که زیر سوال رفتم الان چندماهه رابطمو باهاشون قطع کردم راحتم البته که اونا پیش خودشون فکر میکنن مشکل از منه ولی دیدگاه اونا برام مهم نیست

شوهرت اونا رو خوب میشناسه تو از نه گفتن میترسی اونا هم فهمیدن منم خودم نمیتونم درست حرف بزنم و منظور ...

آره عزیزم کاملا همینطوره شوهرم میگه دو روز دیگه یادشون میره براشون چکار کردی

سلامت باشی امیدوارم حال دلت همیشه خوب باشه از یه گوش بگیر از یه گوش در کن اینطوری راحتتری

باشه حتما عزیزم همچنین شماهم