من تازه نامزد کردم پدر مادر همسرم مشکلی ندارن تا الان که اذیت نکردن ولی من خودم دیر با ادما ارتباط میگیرم همسرم اصرار میکنه تو با پدر مادرم سردی رابطتو گرم کن من واقعا دوسشون دارم اما حرف مشترک ندارم اصلا نمیدونم چیکار کنم میشه راهنمایی کنید
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
خب همون اونا به پسرشون میگن که پسرش انتقال میده به شما .با مادرشوهر خجالتی نباش سوار زندگیت میشه از الان قشنگ حرف بزن مودبانه درسته حرف مشترک نداری ولی خودت حرف پیدا کن ..
عااااالیشوهرت بزار بفهمه اخلاقت کم حرفهالان ناراحت بشه بهتره، چون به رفتارت عادت میکنه و تربیت میشها ...
دوست بودیم منو میشناسه با خودش اوکیم ولی واقعا با خانوادش نمیدونم چیکار باید بکنم اخه پدرش خودش با من خیلی صبحت نمیکنه خواهرشم همین طور مامانش هر وقت حرف زده من با احترام جواب دادم و خودمم باهاش صحبت میکنم