2777
2789
عنوان

راهنمایی بابت باردار بودن

92 بازدید | 20 پست

سلام دوستان ماه پیش20آبان پریودشدم این ماهی حدودامیاس١8پریودشم دقیقاروز 18لکه قهوهای دیدم، خودمم کمردرددارم،ازقبلن ها، الان دوهفته هست زانودرد وکمردردودل دردشدیدیدارم، مثل ربات راه میرم ازدرد😂روز تخمک گذاریم یعنی 5 اذر اقدام کردم الان ۴روزه دور کردم، میشه چون گرمی دارم پریودم عقب افتاده، درد برست هام هم همیشه قبل پریودیاتوی تایم پریودزیاد بود بحدی حساس بودن ک لباس هم باعث دردمیشد، و همیشه یا یکی دوهفته قبل پرید یاتایم خود پریود دردشکمی و کمر در(حالت دردپریودی برام پیش میومد ولی این سری دردبرست هام اززیربغل شروع میش وقتی دراز میکشم حس میکنم ریه ام دردمیکنه، یه نوع درد خاصه ن کمه ن زیاد هیچوقت حسش نکردم، ودردکمرو شکمم زیاده میگره ول میکنه دوهفته هس زانودردشدیدم، بنظرتون باردارم؟

فقطروز18 آذر لکه دیدم همچنان درد کمر شکم زانو دارم شدید،

چرا بی بی نمیزنی؟

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم هورمونهام کامل نشده باشن وزودباشه، همش حس پریودشدن دارم🥲

من جات بیشتر ذوق دارم بخدا😍

برو همین الان از داروخانه بی بی بگیر فردا صبح بزن😍

اگه منفی شد باز صبر کن تا دوسه روز دیگه ان شاللله که بارداری یه نی نی تو دلته😍

شب یلدا همه رو سورپرایز می‌کنی با کادوی قشنگت😍

اولین بچته؟

چند وقته اقدامی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
اگر تادوروز دیگ پریود نشدم، میزنم، خیلی دردشدیددارم

دو روز دیگه هم خوبه 

اگه مثبت بود منم دعا کن ماه دیگه بی بیم مثبت شه😍🫀

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دو روز دیگه هم خوبه اگه مثبت بود منم دعا کن ماه دیگه بی بیم مثبت شه😍🫀

توکل بخدا إنّ شاءالله خدابهترینهاروبرات رقم بزنه من سپردم ب خدا گفتم اگر بچه ام بیمارباشه یاخدای نکرده مردم آزارباشه إنّ شاءالله هیچوقت بچه دارنشم، اگر بصلاحم هست بهم بده، 

من جات بیشتر ذوق دارم بخدا😍برو همین الان از داروخانه بی بی بگیر فردا صبح بزن😍اگه منفی شد باز صبر ک ...

اره اولین بچه میشه اگر خدابخاد، مدتش یادم نیست، متفرقه بود 

توکل بخدا إنّ شاءالله خدابهترینهاروبرات رقم بزنه من سپردم ب خدا گفتم اگر بچه ام بیمارباشه یاخدای نکر ...

مرسی عزیزم توام همینطور 

آره واقعا بچه مریض داشتن خیلی سخته امیدوارم خدا به همه بچه های سالمی بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره اولین بچه میشه اگر خدابخاد، مدتش یادم نیست، متفرقه بود

ان شالله که مثبته جوابش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام گلم امروزازدردشدید گریه میکردم بی بی چک زدم هاله دارشد،

جدی میگی؟😍

چه خبر خوشحال کننده ای😍

وسط غصه هام پیامتو خوندم امیدوار شدم یه کم به زندگی

ان شالله فردا یا پس فردا برو آزمایش خون بارداری بده 

بعد گرفتن جواب آزمایش خون ان شالله خبرشو به خانواده ها بدین البته اگه دوست دارین همه دونسته باشن از ماه های اول شوهرت هم اگه نمیدونه یه سورپرایز خفن براش درنظر بگیر

برا منم دعا کن جواب چشم انتظاری هامو خیلی زود بگیرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جدی میگی؟😍چه خبر خوشحال کننده ای😍وسط غصه هام پیامتو خوندم امیدوار شدم یه کم به زندگیان شالله فردا ...

سلام چشم حتما به یادتونم إنّ شاءالله خدا بصلاح همه زنهابدونه ک دامنشون سبزشه، گلم قطره ویتاگنوس تحقیق کن اگرمشکل وبیماری ومنع مصرف نداری بخور، من هم لطف خدا بود و ماه های قبل پراکنده قرص ویتاگنوس میخوردم، این ماهی یک قطره گرفتم تاقبل اقدام روزی دووعده 40. قطره  میخوردم خیلی تلخه بااب یاابمیوه بخور مثل مزه اکالیپتوس، بود، توی نی نی سایت هم خیلی شنیدم قطره ویتاگنوس، بازم بادکترمشورت بگیربرات ضررنداشته باشه و بیماری خاصی نداشته باشی، بنظرم قطرش قوی تره، سیاه دون عسل ناشتابخور، دارچین عسل ناشتا بخور، حین گریودی روز اول کاچی باروغن خوب و دواهای گیاهی درست کن استراحت کامل باش، سمنوبخور پودرسنجدبخور، و ازهمه مهمتر اسماعیلت را قربانی کن همچون حضرت ابراهیم کامل بسپار بخدا یکباراز ته دل بشین باخدا صحبت کن و تصمیم قاطع بگیر ک مثلا خدا به همه و ازجمله من اگرصلاح میدونی فرزند سالم وصالح بده، و دیگ خودت رو بیخیال بگیر، ولی مراقب داشته باشی تواقدام داروهای مضرنخور سنگینی و کارخونه هواست باشه دستت دراز نکنی چیزی از جایی برداری و شکمت باروغن سیاه دونه چرب کن کف پاتم حنا کن، میگن چوب درخت نارون وحشی هم خوبه تونی نی سایت سرچی بزن کمیابه، من باخداقاطعانه حرف زدم گفتم خدامن بچه بیمارونااهل نمیخام فرزندصالح وسالم میخام اگرصلاح میدونی بده، بازم اگر تقدیرت اینه ک من بابچه بیماریا نااهل امتحان شم، کمکم کن و منوقوی کن ک بنده خوبی برات باشم وازاین امتحان الهی سربلندبیرون بیام

جدی میگی؟😍چه خبر خوشحال کننده ای😍وسط غصه هام پیامتو خوندم امیدوار شدم یه کم به زندگیان شالله فردا ...

ودیگرهی دم ب ساعت یادت نیاد حامله ام نیستم چی شد چطو شد، خیلی جاهاتونت نظرات همه نوشته بود وقتی بیخیال میگیریم زودترحامله میشیم اگ میتونی ورزش یوگا یاایروبیک هم برو، این زندگی دنیاهرلحظش ی امتحانه یهویی مثل همون امتحانهای مدرسه ودانشگاه باید توش پیروز بشیم و سربلندباشیم و قوی باشیم، چون خداارحم اراحمینه و عادله توی دنیای زر ازماپرسیده ک راضی هستی بری توی این جسم ک این مسائل مشکلات و گرفتاری هارو داره خودمون قبول کردیم وازاونجایی ک خداعادل مطلقه، وذره ای نیکی و بدی رو پاداش وجزا میده، پس خدای نکرده خداظالم نیس ک این دنیا یکسری مصائب و مشکلات بریزه سرمون، خدامیدونه ما شخصیتمون جوری هست اگر صبرکنیم وتوکل کنیم و باقوه عقل بهترین انتخاب داشته باشیم اون مشکل براحتی حل میشه، و یروز میاد میگیم دم خودمون گرم ک قوی بودیم دربرابر فلان مشکل و کم نیوردیم، سرت بدرد آوردم، إنّ شاءالله شماهم خبربارداریت بهم بدی ب زودی فقط هواست رو از بارداربودن پرت کن،