2777
2789
عنوان

بهش پیام بدم یا نه

101 بازدید | 13 پست

سلام من یه دوست مجازی دارم (پسره) که ۳ ماهی هست باهم دوستیم و راستش تو این مدت خیلی صمیمی شدیم درست مثل خواهر برادر ( مطمئنم قصدی نداره چون حتی درمورد کراش هامون و راه رسیدن بهشونم باهم حرف میزنیم😂) اما ۱۰ روز اخیر خیلی کم صحبت کردیم و الان ۳ روزه هیچ حرفی نزدیم به نظرتون من بهش پیام بدم حالشو بپرسم یا منتظر بمونم اون پیام بده؟ از طرفی با خودم میگم حتما به خاطر امتحانات میانترم سرش شلوغه ولی باز میگم درحد یک پیام که وقت داره🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش پیام بده بگو امتحان داری حواسم هست میدونم خوب میدی و انرژی مثبت بفرست براش بعد هم اگه جوابت رو داد درباره کراشاتون صحبت کنین باز و مسائل دیگه . 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

اتفاقا اون موقع فرستادم باز پشیمون شدم پاک کردم😂

عه چرا خوبه که

بعد اگه دیدی خوب رفتار کرد مکالمه رو ادامه میدی

اینطوریم نباشه که همیشه تو پیام بدیااا

اینم که همش بندازی گردن اون درست نیس

اون اگه سه روز از شما بی‌خبر باشه حالتون رو میپرسه؟

یه بار من دو روز جایی بودم که آنتن نداشتم بعد که وصل شدم دیدم چندبار پیام داده که چرا نیستی و نکنه برات اتفاقی افتاده بعد که بهش قضیه رو گفتم گفت با خودت فک نمیکنی یکی اینجا نگرانت میشه.

پیشنهاد خوبیه مرسی

فدات ❤️

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .