پروآنه_آبی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 846 عنوان عزیزانی که زبان خوندن یا تدریس میکنن یه لحظه بیان لطفا 92 بازدید | 7 پست دوستان بعد از کتاب Viewpoint 2 باز کتاب هست؟منظورم اینه اگه بخوایم آیلتس بدیم خوب باید کتابایی که مربوط به ایلتس میشه رو بخونیم ولی اگه نخوایم ایلتس بدیم، بعد از اتمام ویوپوینت ۲ دیگه لازم نیست چیزی بخونیم؟ 1403/09/22 | 23:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اوریم عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 272 من راجب این کتاب اطلاعی ندارم ولی خب اگر آخرین سطح موسستون هست. دیگه بالاخره شما یک دوره ای رو گذروندی واگر نمی خوای آیلتس یا تافل بدی دیگه فقط مطالعه و تمرین آزاد داشته باش
پروآنه_آبی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 846 من راجب این کتاب اطلاعی ندارم ولی خب اگر آخرین سطح موسستون هست. دیگه بالاخره شما یک دوره ای رو گذرون ... خودم تا حالا نپرسیدم که آخرین کتابشونه یا نه😄فکر کنم بعد که تموم شد باید این کتابای آخری رو دوباره مرور کنیم
اوریم عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 272 خودم تا حالا نپرسیدم که آخرین کتابشونه یا نه😄فکر کنم بعد که تموم شد باید این کتابای آخری رو دوباره ... نمیدونم، معمولا توی موسسه ای که زبان یادمیگیرین آخرین ترم رو زیاد میشنویم از زبان آموز ها دیگه و مدرسها که چی هست
پروآنه_آبی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 846 نمیدونم، معمولا توی موسسه ای که زبان یادمیگیرین آخرین ترم رو زیاد میشنویم از زبان آموز ها دیگه و مد ... راستش من فقط میرم سر کلاس و برمیگردم اونجا با بقیه زبان اموزا حرف نزدم تا حالا که راجب اخرین کتاب سوال کنم🤦🏼♀️😂
اوریم عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 272 راستش من فقط میرم سر کلاس و برمیگردم اونجا با بقیه زبان اموزا حرف نزدم تا حالا که راجب اخرین کتاب سو ... 😅چه موسسه ای میرید ؟