2777
2789

دوستان بعد از کتاب Viewpoint 2  باز کتاب هست؟

منظورم اینه اگه بخوایم آیلتس بدیم خوب باید کتابایی که مربوط به ایلتس میشه رو بخونیم 

ولی اگه نخوایم ایلتس بدیم، بعد از اتمام ویوپوینت ۲ دیگه لازم نیست چیزی بخونیم؟

من راجب این کتاب اطلاعی ندارم 

ولی خب اگر آخرین سطح موسستون هست. دیگه بالاخره شما یک دوره ای رو گذروندی واگر نمی خوای آیلتس یا تافل بدی دیگه فقط مطالعه و تمرین آزاد داشته باش

من راجب این کتاب اطلاعی ندارم ولی خب اگر آخرین سطح موسستون هست. دیگه بالاخره شما یک دوره ای رو گذرون ...

خودم تا حالا نپرسیدم که آخرین کتابشونه یا نه😄

فکر کنم بعد که تموم شد باید این کتابای آخری رو دوباره مرور کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم تا حالا نپرسیدم که آخرین کتابشونه یا نه😄فکر کنم بعد که تموم شد باید این کتابای آخری رو دوباره ...

نمیدونم، معمولا توی موسسه ای که زبان یادمیگیرین آخرین ترم رو زیاد می‌شنویم از زبان آموز ها دیگه و مدرسها که چی هست 

نمیدونم، معمولا توی موسسه ای که زبان یادمیگیرین آخرین ترم رو زیاد می‌شنویم از زبان آموز ها دیگه و مد ...

راستش من فقط میرم سر کلاس و برمیگردم 

اونجا با بقیه زبان اموزا حرف نزدم تا حالا که راجب اخرین کتاب سوال کنم🤦🏼‍♀️😂