2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من داشتروانی شدم تا خوب شدنه اصلا نمیشه اگه خودش نمیخواد حالش خوب باشه و در مقابل تراپیست رفتن ...

چطوری خوب شد

شوهر منم بخاطر اعتیادش که ترک کرده افسردگی شدید داره از همه نظر مثلا عاطفی جنسی حتی معاشرت ساده هم اذیتم نمیدونم چیکار کنم خوب بشه زودتر

بستگی به شدت و ضعفش داره ، اینکه تحت درمان هست یا نیست ، در کل بهتره برید پیش روانشناس طرف بررسی بشه شدت و ضعف افسردگیش و بعد مشاور بگه که ایشون شرایط ازدواج رو داره یا نداره ، بلاخره یه ریسک فاکتور حساب میشه

بستگی به شدت و ضعفش داره ، اینکه تحت درمان هست یا نیست ، در کل بهتره برید پیش روانشناس طرف بررسی بشه ...

دارو مصرف می‌کنه اما فعلا بدنش با دارو خیلی سازش نشون نداده

چطوری خوب شدشوهر منم بخاطر اعتیادش که ترک کرده افسردگی شدید داره از همه نظر مثلا عاطفی جنسی حتی معاش ...

من یه بار باهاش خیلی بد دعوا کردم

با این همه عشقی که بینمون بود یه بار زد منو

همون لحظه عذرخواهی کرد گفت نتونستم کنترل کنم خودمو . منم شروع کردم داد و بیداد راه انداختن که هر چقدرتحملت کردم بسه . یا تلاش میکنی حالت خوب باشه یا نه حالت خوب میشه نه من میمونم پیشت سگم گردنت نمیگیره

از اون روز رفت ورزش رو جدی دنبال کرد و تراپیستشو عوض کرد قرصاشو قطع کرد و رو ذهنیتش کار کرد

ینی ریلکسیشن و شکر گزاری . منم یه روز میدیدم این کارا رو نمیکنه میگفتم فکر نکن چون مریضی مراعات میکنم جمع کن خودتو😂کسی که افسردس تو مرحله اول خودش باید بخواد که خوب باشه به نظرم شوهر تو خودش با خودش جنگ داره

کاربری مال ۲ نفره🦥
چطوری خوب شدشوهر منم بخاطر اعتیادش که ترک کرده افسردگی شدید داره از همه نظر مثلا عاطفی جنسی حتی معاش ...

زمان می‌بره

همینکه ترک کرده خداروشکر کن

باید یه مدت روان‌درمانی هم بشه که کاملا از ذهنش خارج بشه دیگه نره سمتش

ببخشید فکر کردم استارتری که آخرش اونجوری گفتم

ولی آره این کارایی بود که ما کردیم

کاربری مال ۲ نفره🦥
جز علائم بیماری همسرتون توهم شنیداری و هذیان گویی هم بود؟

آره بهش میگفتم پاشو بریم بیرون میگفت دارم مینویسم 

در حالی که فقط داشت به دیوار زل میزد

خودشن حرفاشو یادش نمیومد

کاربری مال ۲ نفره🦥