2777
2789

و کارهای خونه  و آشپزی هم بکنه چنده حدودا توی یه کلانشهر 

نه تهران  سه تاشون هم کوچیک هستن 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 

دو نفر لازم دارید حداقل

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵ سال پیش زن داییم تو تهران پرستار کودک گرفته بود ماهی ۱۴ میدادم بهش آشپزی و نظافت میکرد

پس الان فکر نکنم کسی سه تا بچه رو با کار خونه حتی بیست تومن هم قبول کنه وقتی پنج سال پیش نرخش اون بوده

۴تا پسر پشت هم آورده بود دو سال دوسال فاصله بود آخری شیر میخورد البته زنداییم هم تو خونه بود ولی اون ...

آهان درسته یعنی خودش هم بچه ها رو نگه میداشته

پس الان فکر نکنم کسی سه تا بچه رو با کار خونه حتی بیست تومن هم قبول کنه وقتی پنج سال پیش نرخش اون بو ...

اگر تهران نباشی شاید کسی باشه ولی خب خیلی مراقب باشین در انتخابتون خدا رو شکر پرستار  بچه های زن داییم خیلی خوب بود

اگر تهران نباشی شاید کسی باشه ولی خب خیلی مراقب باشین در انتخابتون خدا رو شکر پرستار بچه های زن دای ...

من برای خودم نمی‌خوام . ولی خب این بنده خدا بچه هاشو هم کوچیکن هم خیلی شیطون هم پشت سر هم دوتا دختر کوچیکه که باید پوشک بشن با یه پسر حدودا شش ساله

نه خودش می‌رفت استخر ، آرایشگاه ، با دوستاش منظورم اینه که شاغل نبود ولی خوش میگذروند

آهان با این همه کار والا ماهی چهارده خوب بوده البته مال پنج سال پیشه الان فکر کنم باید ماهی سی چهل میداد همه چیز چند برابر شده 

آهان با این همه کار والا ماهی چهارده خوب بوده البته مال پنج سال پیشه الان فکر کنم باید ماهی سی چهل م ...

نرخ تهران با شهرستان فرق داره ولی آره اون خوب پول می‌داد خونه داییم شمال  تهران هست