2777
2789
عنوان

میشه بیای ناپیکم

106 بازدید | 28 پست

بچه ها حالم خوب نیس میشه لطفا برام دعا کنید من و نامزدم خیلی باهم بحث و قهر میکنیم این دفعه اخر که دعوا کردیم گفت دیگه نمیام دنبالت تموم شد بعد هم اینکه فردا عروسی پسر خالشه که منم دعوت بودم اما اصلا امروز بهم زنگ نزد چون من لباس نداشتم قرار بود بریم لباس بگیریم قبل از دعوا البته…من گفتم با اینکه این حرفو زده اما امروز بهم زنگ میزنه بریم لباس بگیریم برای فردا که بریم عروسی اما هیچ خبری ازش نشد❤️‍🩹 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب دعوا نکن

من حرفم غیر منطقی نبود بخدا اون داشت غیر منطقی حرف میزد منم ناراحت شدم گفتش چرا نمیزاری با دوستام برم بیرون منم گفتم منکه نمیگم نرو با دوستات توام حق داری بری بیرون با فلانیا نرو فقط (اونام چون دیدم می افتن دنبال دخترا تیکه میندازن ازشون خوشم نمیاد) الان این حرف من اشتباس؟

من حرفم غیر منطقی نبود بخدا اون داشت غیر منطقی حرف میزد منم ناراحت شدم گفتش چرا نمیزاری با دوستام بر ...

خودش اگه ادم خوبیه خیلی گیر نده ولی بهرحال دوست خیلی تاثیرگذاره

IN GOD WE TRUST ❤️❤️❤️
خودش اگه ادم خوبیه خیلی گیر نده ولی بهرحال دوست خیلی تاثیرگذاره

اخه دوستش سالم نیس یکیش که قبلا حتی بمن پیشنهاد دوستی داده بود اون یکیم خیلی هوله و عکس دوس دختراشو هی میاره نشون میده به نامزدم و چون پسر دایشم هستش نمیتونم بگم کلا ولش کن اما میگم تنها با اونا دوس ندارم بری بیرون باهم بریم بخدا حرفم غیر منطقی نیس