بچه ها حالم خوب نیس میشه لطفا برام دعا کنید من و نامزدم خیلی باهم بحث و قهر میکنیم این دفعه اخر که دعوا کردیم گفت دیگه نمیام دنبالت تموم شد بعد هم اینکه فردا عروسی پسر خالشه که منم دعوت بودم اما اصلا امروز بهم زنگ نزد چون من لباس نداشتم قرار بود بریم لباس بگیریم قبل از دعوا البته…من گفتم با اینکه این حرفو زده اما امروز بهم زنگ میزنه بریم لباس بگیریم برای فردا که بریم عروسی اما هیچ خبری ازش نشد❤️🩹
اخه موتورش حیاط ما بود تابستون داده بود من میرفتم تو کوچمون دور میزدم باهاش بعد مونده بود حیاط ما منم دعوامون شد موتورو گذاشتم جلوی در گفتم بیا اینم ببر بعد همین که من اومدم درو ببندم موتورش افتاد زمین بعدم اون با ماشین بود اون شب نمیدونم اصلا چطور موتورو بردش 😭😭😭الان خیلی عصبانیه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میخواستی چی بگه. فقط همین پیام بده بگو از دستت ناراحتم. خودش ادامه میده
دوس داشتم معذرت خواهی کنه که سر دیگران با من دعوا کرد 🥲بخدا اصلا دستو دلم نمیره چیزی بنویسم براش با اینکه دوسش دارم از یه طرف میگم بزار تموم شه از یه طرف دلم طاقت نمیاره