2777
2789
عنوان

میشه بیای ناپیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 28 پست
باز هم بخاطر عشق بینتون عذرخواهی کن

اخه موتورش حیاط ما بود تابستون داده بود من میرفتم تو کوچمون دور میزدم باهاش بعد مونده بود حیاط ما منم دعوامون شد موتورو گذاشتم جلوی در گفتم بیا اینم ببر بعد همین که من اومدم درو ببندم موتورش افتاد زمین بعدم اون با ماشین بود اون شب نمیدونم اصلا چطور موتورو بردش 😭😭😭الان خیلی عصبانیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفیق خصوصا بد چشم و هول ،، زندگی خراب کن هست

هی میاد میگه دوس دختر من دکتره دوس دختر من ترکیه زندگی میکنه اون یکیم میاد هی عکساشو که دخترای مختلفو بغل کرده نشون میده بهش منم دوس ندارم نامزدم با اینا بگرده اصلا

میخواستی چی بگه. فقط همین پیام بده بگو از دستت ناراحتم. خودش ادامه میده

دوس داشتم معذرت خواهی کنه که سر دیگران با من دعوا کرد 🥲بخدا اصلا دستو دلم نمیره چیزی بنویسم براش با اینکه دوسش دارم از یه طرف میگم بزار تموم شه از یه طرف دلم طاقت نمیاره 

اخه اون عروسیم که دعوتیم مختلطه دوس ندارم تنها بره واقعا اگه بدون من بره قیدشو میزنم واسه همیشه😭

حتما حتما یه چیزی بهانه کن آشتی هم نکردید عروسی برو باهاش تنهاش نذار 

عروسی‌ مختلط خیلی بده 

دختر هولا ،،  برای شوهرت ناز و عشوه نیان .. که مطمئن باشید ادا در میارن 

حتما حتما یه چیزی بهانه کن آشتی هم نکردید عروسی برو باهاش تنهاش نذار عروسی‌ مختلط خیلی بده دختر هولا ...

دیگه تموم شد🥲❤️‍🩹 لطفا فقط برام دعا کن حالم زودتر خوب بسه و این روزا برام بگذره همین قشنگم