2777
2789
عنوان

زایمان و بارداری و جنین

107 بازدید | 21 پست

سلام خانومااا من خیلی از زایمان طبیعی میترسم با معاینه ی لگنی واقعااا وحشت پیدا کردم 😭😭میترسم کلا از زایمان ۳۹ هفتمه تورو خدا کمکممم کنییید چیکار کنمممم 😭حتی از اپیدورال و اسپاینالم میترسم تورو خدا اگر سخته بهم بگید چیکار کنم دردام کم شه در حین زایمان😭😭😭

به هیچ عنوان جیغ نزن داد نزن انرژیتو از دست میدی دردتم کم نمیشه فقط تا میتونی زور بزن وقتی زور میزنی دردت کمتر میشه و بچه میاد بیرون وقتی زور نزنی همونحا میمونه به زور دنیا میاد خیلی راهذبرو زایمانت راحت میشه رابطه اگر میتونی داشته باز خیییییلییی عالیه برای زایمان 

به هیچ عنوان جیغ نزن داد نزن انرژیتو از دست میدی دردتم کم نمیشه فقط تا میتونی زور بزن وقتی زور میزنی ...

نمیشه اصلا هیچ جوره نمیشه قلبم داره میاد تو دهنم باورت میشه رفتم بیمارستان ۱ سانت بودم بلند شدم فرار کردممم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه اصلا هیچ جوره نمیشه قلبم داره میاد تو دهنم باورت میشه رفتم بیمارستان ۱ سانت بودم بلند شدم فرار ...

بذار دردت زیاد شه بعد برو اینجوری یهو انترما میان بالا سرت  خب پاشو راه برو نفس عمیق بکش

بذار دردت زیاد شه بعد برو اینجوری یهو انترما میان بالا سرت خب پاشو راه برو نفس عمیق بکش

میدونی اون پدرسگاااا بلانسبت اون روز ۶ بار معاینم کردن اصلا از زایمان پشیمون شدم😭😭خدا براشون نسازه مث سگ ترسوندنممم اصلا وحشت دارم از بیمارستانننن 

نمیشه اصلا هیچ جوره نمیشه قلبم داره میاد تو دهنم باورت میشه رفتم بیمارستان ۱ سانت بودم بلند شدم فرار ...

نشین راه برو نگا دردش اینجوریه که هی میگیره ولرمیکنه میگیره ول میکنه وقتی این گرفتنا زیاد شد یعنی نزدیکی 

میزارم بشم ۸ سانت ۹ سانت بعد برم

تا اونجایی که میتونی تحمل کن  دیدی داره بیشتر میشه برو تو حیاط بیمارستان شروع کن راه رفتن دیگه تو خوده بیمارستانی اتفاقی نمیوفته ایشالا فقط نرو تو امتحان کن وقتی دردت میاد زور بزن دردت بهتر میشه

اصلا استرس نداشته باش عزیزم همین دردی که داری میکشی اون موقع یه تیکه میشه بعدم میسه ابت که پاره شد دردت تموم میشه بچه هم میخواد بیاد بیرون دردنداره دردش فقط واسه جدا شدنشههمینی که داری میکشی 

اصلا استرس نداشته باش عزیزم همین دردی که داری میکشی اون موقع یه تیکه میشه بعدم میسه ابت که پاره شد د ...

اینکه همش دست میکنن ببین چند سانتی این خیلییی بدهههه وقتی اون روز ۶ بار معاینم کردن داشتم میمردممم نشستم انقدر گریه کردممممم بعد وقتی دستاشونو فشار میدادن شکمم درد میگرف

اینکه همش دست میکنن ببین چند سانتی این خیلییی بدهههه وقتی اون روز ۶ بار معاینم کردن داشتم میمردممم ن ...

نذار نرو تو همین که دردت یه تیکه گرفت و ول نکرد برو تو من شوهرم واساد دادو بیداد کردن که اینجوری انترم اورده بودن هی میرفتن هی نفر بعدی