2777
2789
عنوان

به مهاجرت به روسیه فکر میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارهمی تونی یه پل برای کشور بهتر رفتن هم در نظر بگیریش

من کشور چین رو خیلی دوست دارم اما همه مسخرم میکنن وقتی میگم

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

من نه برای مسافرت شاید کلا همین ایرانو دوست دارم ولی دلم میخواد یروزی برم دانشگاه خوب اونور بخونم در ...

منم دوست دارم تا اخر عمرم ایران بمونم، از غریبی خوشم نمیاد

نه روسیه ارتباطش با کل دنیارو قط کرده چه فرقی با ایران دارهبا همون پول مهاجرت روسیه میشه یجا بهتر رف ...

کشورش اندازه کل دنیا امکانات داره نیاز به هیچی نداره اخه

من کشور چین رو خیلی دوست دارم اما همه مسخرم میکنن وقتی میگم

از چه نظر دوست داری؟

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

ببخشید به چی باید دلمو خوش کنم که نرم ؟؟؟شما منو قانع کن ولی روسیه نه یه جای بهتر

اینکه عزیزانت اینجان؟ یا هم زبان هات

کشورش اندازه کل دنیا امکانات داره نیاز به هیچی نداره اخه

چه امکاناتی

از لحاظ منابع غنی هستن وگرنه صنعتشون تعریفی نداره الان ایرانم از منابع غنیه ولی وضعشو ببین

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

چه داداش خوبی ک میخواد تورو هم ببره

داداشم خیلی احساسیه، 3 ساله رفته اونجا، شبای اول زنگ میزد فقط گریه میکرد میگفت دلم براتون تنگ شده

از چه نظر دوست داری؟

دلایلم زیادن :')، کشور ارزونیه و با درامد نسبتا خوب میشه تو رفاه کامل زندگی کرد، کشور به شدت قشنگیه، مهد تکنولوژی دنیاست، و فرهنگ ایغور هاشون که چینی ترک مسلمانن خیلی شبیه ایرانیاست، و ایرانیا رو خیلی دوست دارن