2777
2789
عنوان

دخترم پیج رپ فالو کرده

237 بازدید | 22 پست

دخترم ۱۲ سالشه داشتم تو اینستا گوشیش ویدئو نگاه میکردم دیدم تو گوشیش یه پیج در مورد طرفدارای تتلو فالو کرده ، من با گوش دادن اهنگای بدون فحش و خوب خواننده های مختلف چه رپ چه معمولی مشکلی ندارم ولی این بنظرم خوب نیست بنظرتون چه واکنشی نشون بدم بهش؟

آهنگ گوش دادنش موردی نداره

ولی نذارین پیشرفت کنه و کار به جاهای باریک بکشه😆

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار به یه دختر هم سن و سال دخترتون گفتم ساسی مانکن گوش نکن آهنگش خوب نیست

منو به رگبار بست

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

هیچ بابا ول کو کم سخت بگیرین بچه عقده ای میشه میگه ببینی چیه که اینا بدشون میاد دوباره گوش میده خواهش میکنم آنقدر به بچه هاتون سخت نگیرید نه این که کاملا هن آزاد باشن ولی کم براشون محدودیت بزارین

هرچقدر بیشتر گیر بدی بهش بدتر میکنه علاقشه بزار پیش بره

من اصلا بهش گیر نمیدم حتی با اهنگای تتلو هم مشکلی ندارم خودم گاهی گوش میدم ولی میگم فحشاشو زیاد گوش نده

خودش باید به یک درکی برسه حالا شما هرچی میخوای بگو گوش نمیکنه

من خودم بچه تر بودم فهمیدم اهنگایی که توش فحشه یا حرفای قشنگی نمیزنن گوش نکنم

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

آخه الآنم تو سنی هستن هیچی نمیشه گفت ولی خب کلا اینستا برای سن دختر شما خیلی زوده پسر من ۱۵ سالشه به ...

وا سنش که بزرگه بنظرم بعدم من تا میتونم روابطمو با دخترم نزدیک کردم که زیاد بهش سخت نمیگیرم اگه مسئله ای پیش بیاد بهم میگه خداروشکر به سنیم رسیده که بتونه عاقلانه تصمیم بگیره

من اصلا بهش گیر نمیدم حتی با اهنگای تتلو هم مشکلی ندارم خودم گاهی گوش میدم ولی میگم فحشاشو زیاد گوش ...

خودش بعد از یه مدت متوجه میشه اونایی که فحش داره رو گوش نکنه هممون دوره نوجوونی رو گذروندیم خودمم همین بودم بعد از یه مدت عقلم رسید و خودم تصمیم گرفتم دیگه اینکارو نکنم

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)