مهتابییم مدیر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 606 عنوان نشستن بچه.بچه هاتون چندماهگی نشستن؟ | مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 44 پست دختر میکروسفالم امروز نشست.برخلاف گفته دکترش 1396/09/13 | 20:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهتابییم مدیر استارتر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 606 البته دکترش گفته بود بچه تون تو همه کارهاس تاخیر پیدا میکنه ولی خدار و شکر همه کاراس تا الان خوب بود
مردادماه عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 174 البته دکترش گفته بود بچه تون تو همه کارهاس تاخیر پیدا میکنه ولی خدار و شکر همه کاراس تا الان خوب بود خداراشکر عزیزم ایشاله تو همه مراحل همینطور خوب پیش بره .دختر منم ابان که نه ماههشه دیگه کامل میتونه بدون تکیه گاه بشینه
شمیم85 عضویت: 1393/04/29 تعداد پست: 6375 البته دکترش گفته بود بچه تون تو همه کارهاس تاخیر پیدا میکنه ولی خدار و شکر همه کاراس تا الان خوب بود خداروشکر آدم خانه اش یک جاست،دلش هزار جای دیگر............
مهتابییم مدیر استارتر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 606 خداراشکر عزیزم ایشاله تو همه مراحل همینطور خوب پیش بره .دختر منم ابان که نه ماههشه دیگه کامل میتونه ... الولین بار بدون تکیه گاه چند ماهگیش نشست
مهتابییم مدیر استارتر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 606 خداروشکر خیلی سخته شرایطم حاضر نیستم دشمنمم مثل من بچه اس رو با شک نگاه کنه
شمیم85 عضویت: 1393/04/29 تعداد پست: 6375 خیلی سخته شرایطم حاضر نیستم دشمنمم مثل من بچه اس رو با شک نگاه کنه انشاالله که روز به روز پیشرفت می کنه آدم خانه اش یک جاست،دلش هزار جای دیگر............
یاس۲سپید عضویت: 1396/08/16 تعداد پست: 3503 تو ظاهرش کاملا معلومه؟؟والا بچه جاریم فکر کنم ۳سانت کوچیک تر از بقیه به دنیا اومداونا پسر دایی دختر عمه بودن
مهتابییم مدیر استارتر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 606 تو ظاهرش کاملا معلومه؟؟ والا بچه جاریم فکر کنم ۳سانت کوچیک تر از بقیه به دنیا اومد اونا پسر دایی د ... شکل سرش طبیعیه..ولی کوچیکه..بچه جاریتون مشخصکه که کوچیکه؟پکتر تشخیص میکروسفال داده براس؟
مهتابییم مدیر استارتر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 606 تو ظاهرش کاملا معلومه؟؟ والا بچه جاریم فکر کنم ۳سانت کوچیک تر از بقیه به دنیا اومد اونا پسر دایی د ... شکل سرش طبیعیه..ولی کوچیکه..بچه جاریتون مشخصکه که کوچیکه؟پکتر تشخیص میکروسفال داده براس؟
مهتابییم مدیر استارتر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 606 تو ظاهرش کاملا معلومه؟؟ والا بچه جاریم فکر کنم ۳سانت کوچیک تر از بقیه به دنیا اومد اونا پسر دایی د ... جاریت تو نی نی سایت عضو نیست؟
مهتابییم مدیر استارتر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 606 تو ظاهرش کاملا معلومه؟؟ والا بچه جاریم فکر کنم ۳سانت کوچیک تر از بقیه به دنیا اومد اونا پسر دایی د ... میتونی اندازه دور سر بچه جاریتون رو برام بپرسید ؟و اینکه رشد دور سرش بعد از تولد چطوری بوده .و هرماه چند سانت رشد میکرده؟و پیش کدوم دکتر بردنش؟
مهتابییم مدیر استارتر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 606 تو ظاهرش کاملا معلومه؟؟ والا بچه جاریم فکر کنم ۳سانت کوچیک تر از بقیه به دنیا اومد اونا پسر دایی د ... راستش من بلد نیستم چطور بهتون پیام خصوثی بدم.ولی تو رو خدا اگه میتونی ای اطلاعات رو از جاریت بپرس برام.خیلی مهمه.دارم از نگرانی میمیرم