2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حقوقش قابل تحمله شغلش دوست دارم اما محدودیتهاش غیر قابل تحمله.باید چادر بپوشی فکر کنم.عروسی با لباس بشینی.کلا سخته مگه اینکه دوسش داشته باشی.

مدیونید فکر کنیدجانی دپنیستم  

اولا بايد شرايط الانتو در نظر بگيري خونهً بابا داريً با چه امكاناتي و چجوري زندگي ميكني، فكن ببين ميتوني كنار بياي با شرايطش يا نه.... عاقلانه فكر كن و حتما از مادر پدرت مشورت بگير بهتر از هر كسي ميشناسن تورو، خوبياي خود پسره و خونوادشو در نظر بگير و اگر شك داري بخواه زير نظر خونواده و همراه اونا يكم رفت و امد داشته باشين راحت تر ميتوني تصميم بگيري 

حقوقش قابل تحمله شغلش دوست دارم اما محدودیتهاش غیر قابل تحمله.باید چادر بپوشی فکر کنم.عروسی با لباس ...

چادری بودن و عروسی و... رو نشنیده بودم🤔🤔

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
من نه.  شما خونه پدرتون سخت میگذره بهتون? بنظرم اگه خونه پدری راحتین عجله نکنید.

همون خیلی پدر و مادر خوبی دارم اونا بهم میگن هرچی خودت میخوای از طرفی ۲۷سالمه میترسم دیر بشه همه دخترای کوچیک تر از من ازدواج کردن راستش میترسم

حقوقش قابل تحمله شغلش دوست دارم اما محدودیتهاش غیر قابل تحمله.باید چادر بپوشی فکر کنم.عروسی با لباس ...

نه عزیزم من شوهرم وکاملااذادانه میگردم،یه چیزی اذیتمون میکنه هردومون رومسافرت خارج ازکشورنمیتونیم بریم همین