2777
2789
عنوان

دلم یه رابطه ی احساسی میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 35 پست
ما چهار ماه اول پسر اومد یه مدت عادی حرف زدیم بعد چند روز قطع ارتباط بودیم ولی طاقت نیورد دوباره اوم ...

خب همین مغروره اگ میگفتی نه به نظرت نظرت عوض نمیشد؟اگ میشد اون بر میشگت اصن؟ مثلا ویژگیای پسر مغرور چیه عزیزم

میشه برای رسیدن ب آرزوهام و اهدافم انرژی بفرستین یا دعا  کنید

خب همین مغروره اگ میگفتی نه به نظرت نظرت عوض نمیشد؟اگ میشد اون بر میشگت اصن؟ مثلا ویژگیای پسر مغرور ...

😊😘😊😘😊😊😘😊😘😇🙃😇🙃😇🙂😇🤪🥰🤪🥰🥰😜🥰😘🥰🤩🥰🤩🤩🥰🙂🥰🥰🙃😇🙃😇🙃😇🙃🙂😇🙂😙🙂😙🙂😙🙂😙🙂😙🙂😙😗😇😅🤪😅😜😘😇🤩😇😘😙😘😙🙃😙🙃😇🙃😇😇

@niniyar_1  

@niniyar_3  

@niniyar_5  

لطفا لطفا پست ریپلای شده و این پست الانی را پاک بفرمائیددد

میشه برای رسیدن ب آرزوهام و اهدافم انرژی بفرستین یا دعا  کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روی رابطه احساسیت کار کن

فایده نداشت یازده ساله کلا خانوادشم بی احساس و بیخیال و سرد هستن

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

چشممو رو بقیه بستم و تمرکزم هدفم امیدم کارام همه چیم شد همین یک نفر

عزیزم فقط به خودت تنها بستگی نداره به طرف مقابلتان درکش شعورش از اینکه تو بهش محبت میکنی بخاطرش از چه چیزایی میزنی اینم مهمه منم یازده سال پیش عاشق شوهرم شدم ولی عاشق آدم اشتباهی شدم قدرشناس محبت نیست تکیه گاهم اصلا نیست یادم نمیاد تو سختی و مشکلات کنارم باشه حتی تو سختی میره پیش دوستش خانوادش که آرامش داشته باشه اذیت نشه یه وقت ولی من همیشه بودم حتی الان که دیگه مثل اون موقع عاشقش نیستم بنظرم این جمله شما باید دو طرفه باشه

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

چرا؟ مشکل کجاست؟

شوهرم بی احساسه مثل خانوادش میگه نباید به زن توجه و محبت کرد چون پررو میشه اصلا بهم توجه و محبت نمیکنه در روز حتی نیم ساعت واسم وقت نمیذاره که کنارم بشینه وقتی مشکلی پیش میاد میره پیش دوستش یا خانوادش که راحت باشه آرامش داشته باشه اصلا تکیه گاهم نیست.بقیه میگن چون کار میکنه و زن باز نیست کافیه ولی من پیر شدم واقعا بخاطر همین بی توجهی ها و بی مهریاش

عزیزم فقط به خودت تنها بستگی نداره به طرف مقابلتان درکش شعورش از اینکه تو بهش محبت میکنی بخاطرش از چ ...

درسته اونم عین منه خیلی متعهده یکطرفه نمیشه 

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من