2777
2789
عنوان

شوهری که بچه نخواد از کجا پیدا کنیم🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2063 بازدید | 74 پست
یه مردی که خودش بچه اس و نیازمند مراقبته و حامی نیست پیدا کن اونا بچه نمی خوان

این که نخوای کسی رو به زور وارد این دنیا بکنی و یک عمر رنج و خطر و آسیب و مرگ بهش تحمیل نکنی ربطی به این حرفا نداره.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر من ...جفتمون بچه نمیخوایم و توافق کردیم نیاریم و به همه هم گفتیم نمیخوایم و اصرار نکنین بچه دار ...

دوتا سوال 

یکی کجا آشنا شدین 

یکی چند سالتونه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

منم از بچه به شدت متنفرم 

هم از خودش هم خراب شدن اندام و پوستم به خاطر بارداری 

مرد هایی که قبلا زن طلاق دادن و بچه داشتن معمولا برای ازدواج دوم دیگه بچه نمیخوان ولی بعضی وقتا اونایی که ازدواج اولشونه هم بچه دوست ندارن خالم و شوهرش از اول ازدواجشون مخالف بچه بودن الان ۱۷ ساله ازدواج کردن و بچه ندارن حتی یه بار خالم باردار شد ولی سقطش کرد

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

شوهرم میگه نیاریم هیچ وقت

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

اون مردی که بچه نخواد تو را هم موقت میخواد بعد چند سال میذاردت کنار و میره سراغ بعدی!!!

وا

پس اینهمه مرد ک با داشتن چنتا بچه خیانتشون معلوم میشه چرا رفتن با یکی دیگه

هیچ ارتباطی نداره .

وا چرا فکر می کنین همه ی مردا بچه می خوان.

دایی من بچه نمی خواد یه بار هم سر همین قضیه جدا شد.

حالا با زن دومش در جنگه از اول قبل ازدواج هم گفته بهش.

دنیا برعکسه انگار.

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

عجیبید !

تو ایران ما زنا بیشتر از لینکه ما از مردا اسیب ببینیم از هم جنس خودمون ضربه می بینیم 

مگه ما دستگاه جوجه کشی ایم که اگر مادر نشیم بی استفاده ایم 

هدف ازدواج بقای نسله !عجیبه !

من نمی دونم چند سالته ولی قطعن ادمی با طرز فکر شما وجود داره 

بگرد قطعن پیدا می کنی 

حالا این دوستانی که مادر شدن چه گلی به سر جهان زدن که شما نتونی 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
منم از بچه به شدت متنفرم هم از خودش هم خراب شدن اندام و پوستم به خاطر بارداری مرد هایی که قبلا زن طل ...

اه 

متنو 

چه سنگین 

کمرم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

احتمالا تینیجر هستید... از این تصمیم های دو نفره با دوست صمیمی فقط تو تینیجری پیش میاد😅

البته تصمیم به بچه دار نشدن به خودی خود چیز بدی نیست و قابل احترامه ولی خانوم ها با افزایش سن اغلب نظرشون تغییر میکنه

من اصلااا بچه نمیخام و دلایل منطقی خودمو دارم

شوهرمم از اول قبول کرد

ولی بقران قسم به تمام مقدسات قسم اگه بچه بخاد جدا میشم ازش

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

منم به شدت از بچه متنفرم هیچوقت نمیتونم تصور کنم وقت و زندگی و جوونیم و فدای یه بچه نق نقو کنم 😖

من تظاهر کردم که بی مادری درد نداره اما دردش تموم استخون های سینم رو شکست 💔