2777
2789
عنوان

حقوقمو بدم نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 37 پست

میفهمی که حقوقم جمع شده ولی میتونم بپیچونمش که مامانم جهاز میخره حواسش ب حقوقم هست نمیده فعلا اینو بهش گفتم از ماها قبل ک روی حقوقم حساب نکنه

ولی خب از طرفی از خونه بابامم خسته شدم ...خواستگارم ک هیچی ندارم چون حقوق اونم کمه اگه بخوام بزارم خودش ی حرکتی بزنه کلی طول میکشه 

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

خانواده من از لحاظ ثروت خیلی بالان یعنی حداقل حالتی ک بخواد بیاد ماشین داشتنه وگرنه میگن این آس و پاسه

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما از اول شرایط ایشون رو میدونستین و بله دادین ! پس الان نباید نگران حرف خانواده ها باشین پولتم نباید بدی مردی که عرضه نداره یه ماشین برای خودش بخره چطور میخواد خونه زندگی بگردونه

خودت میشناسی طرفتو ما ک نمیدونیم چجور ادمیه 

من با شوهرم دوست بودم اواخر دوستی ب اسمم وام گرفت من مشکلی نداشتم

بلخره خودت باید تشخیص بدی ارزششو داره یا نه

نی نی سایتی ها بر اساس تصویری ک از شوهرشون دارن نظر میدن

اسی دیوونه ای اگه. پولتو بدی دستش 

بذار خودش هرکاری میخواد بکنه با توجه به تاپیک قبلت پسر بگیر و درستی نیست 

من باشم همچین کاری نمیکنم بعد باید دنبال پولت بدویی 

اون که برات درحد نیم ساعت ارزش و وقت نذاشت بیاد ببینتت توقعی نداشته باش بیاد بگیرتت 

اینقدر مهرطلب نباش

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
از الان روت حساب باز کرده بعدم طرف هنوز شوهرت نیست اعتماد نکن . از الان بش پول بدی تااخر عمر حقوقت ر ...

دقیقا این اولین حقوقمه ک انقد روش فک کرده متم میگم اگ بدم بعدا همه رو واسه خودش میبینه 

هنوز من کلی پس انداز دارم طلا بااینا میتونم خودم ماشین بخرم ولی اگر بدم به اون تو این تورما دیگه نمیتونم

خانواده من از لحاظ ثروت خیلی بالان یعنی حداقل حالتی ک بخواد بیاد ماشین داشتنه وگرنه میگن این آس و پا ...

خب چطور میخوای بایه ادم کم پول ازدواج کنی فردا طلاق میگیری 

خانواده من از لحاظ ثروت خیلی بالان یعنی حداقل حالتی ک بخواد بیاد ماشین داشتنه وگرنه میگن این آس و پا ...

مشکل خودشه نه شما

ارزش خودتو بدون 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
میفهمی که حقوقم جمع شده ولی میتونم بپیچونمش که مامانم جهاز میخره حواسش ب حقوقم هست نمیده فعلا اینو ب ...

چقدر خودتو دست کم گرفتی جلوش 

بعدشم مگه باید ماشین داشته باشا تا بیاد جلو خواستگاری کنه 

دقیقا این اولین حقوقمه ک انقد روش فک کرده متم میگم اگ بدم بعدا همه رو واسه خودش میبینه هنوز من کلی پ ...

خب خودت ماشین بخر 

حیفه بدی به اون 

یا با پولت طلا بخر بذار کنار

چند سالته مگه 😐😐

27 سالشه

از الان برنامه داره برا حقوقت ،چرا باید بدونه چقدر پول داری ،پولامو طلا کن اونم خبر دارنشه بزار برای روز مبادا،من شوهرم معلم بعد همکار خانمم داره تو مدرسشون،میگ خانما میگن شوهراشون اینقد التماس میکنن بهمون قرض بده ،حتی قرضم نمیدن شماهم زرنگ باش

الان میخواد ماشین بخره ،بعد برا خونه وام برداره تو قسط بدی،میشی یه کارگر که هم تو خونه باید بدو هم بیرون خونه  

خودت میشناسی طرفتو ما ک نمیدونیم چجور ادمیه من با شوهرم دوست بودم اواخر دوستی ب اسمم وام گرفت من مشک ...

ما ۷ساله باهمیم اینجوری نیست که خواستگاری نیاد...مقیده و بگیر ولی این اخلاقم داره که اگر روزی حس کنه از من سرتره و خانوادش بال و پر بدن منو ول کنه