2777
2789
عنوان

جواب آزمایش

282 بازدید | 36 پست

بچه ها دیرروز من در کمال ناباوری دو خط تو تست بارداری دیدم

البته صبح ناراحت شدم انداختمش و رفتم سره کار شب شوهرم گفت بیا ببینمش دیدم دو تا خطه و یکیش خیلی کمرنگه

امروز بعدازظهر دوباره چک کردم یه خط بود

امکانش هست باردار نباشم؟😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومدم آزمایش دادم

دعا کنین مثبت باشه

سوزش معده ی شدید دارم

دیروزو امروز به شدت زیر دلم تیر میکشید

تو.دلم انگار خالیه و نفخ دارم

تموم این حالتارو با بچه دوس دارم😢

اومدم آزمایش دادم دعا کنین مثبت باشه سوزش معده ی شدید دارم دیروزو امروز به شدت زیر دلم تیر میکشید ...

انشالله که به حق فاطمه زهرا مامان شدی عزیزم 😍😍 استرس نداشته باش

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
اومدم آزمایش دادم دعا کنین مثبت باشه سوزش معده ی شدید دارم دیروزو امروز به شدت زیر دلم تیر میکشید ...

چند وقته اقدامی عزیزم؟؟

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
خدا از زبونت بشنوه عزیزم

برات صلوات و آیت الکرسی میخونم انشالله که خبر مثبت مامان شدنتو بگی''🤰🤰🤰🌹🌹🌹🌹💖💖💖

عزیزم ایشالله که مثبته

بعضی حرفها را" نباید زد"                                                 بعضی حرفها را" نباید خورد"                                                       بیچاره دل چه میکشد                     میان این" زد "و" خورد"
عزیزم ایشالله که مثبته

خیلی قشنگه تابلو فرشت واقعا هنرمندی '😍😍😍رای دادم'💖💖💖💖💖