2777
2789
عنوان

لکه بینی در دوران شیردهی

301 بازدید | 36 پست

سلام دوستان حالتون خوبه. 

میشه اگه کسی مشکل منو داشته راهنمایی کنه؟ 

شماها تو دوران شیردهی لکه بینی نداشتین؟متاسفانه من دارم و خیلی نگران کنندس. 

پلی کیستیکم. دکتر میگه پرولاکتین خیلی بالاس واسه همینه. 

کسی تجربه ای داشته؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهدیس جان خوبی دختر 

منو یادته بهم راه روش دادی مفصل فکم اروم گرفت دردش!!؟

الان باز عود کرده شقیقه هام و پشت گوشم اونقدر درد میکنه 

به خودم اونقد فحش میدم😅🤦‍♀️ چرا چون هویچ خوردم اینجوری شو

حس میکنم دیگ خوب نمیشم ، کلا با اونایی ک حرف زدم رفتن دکتر میگن گارد اصلا تاثیر نداشت برامون 

الان من یکساله درگیرم رعایت میکردم خوب میشد 

اینبار دو روزه غذا نرم میخورم ولی انگیزه ندارم بنظرت اینبارم خوب میشه؟ خرداد ماه عقدمه🫠❤️

روحیه میخواستم کسی بجز تو پیدا نکردم

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
مهدیس جان خوبی دختر منو یادته بهم راه روش دادی مفصل فکم اروم گرفت دردش!!؟الان باز عود کرده شقیقه هام ...

سلام عزیزم. حالت چطوره خوبی؟😁

بابا نگران نبا‌ش ابن درد میره میاد. باهاش دوست باش😁 بابا نمبشه ادم همش سوپ بخورخ و دهنشو باز نکنه. فقط نسبت به دردت فشار زیاد نیار. مسلما منم هویج بخورم اذیتم. 

ولش کن. این با ما هست. فک نکن قراره فلجمون بکنه. نه بابا. 

اصلا بهش پر و بال نده. منم اذبتم. تازه من بارداذ شدم و بچم الان یکسالشه. فک کن با کلی تغییرات هورمونی و استرس و اضطراب و نگرانی و اعصاب خوردی های بچه درگیرم. پس راه زیاد داری 😁

مبارکت باشه. برو به مراسمت برس

سلام عزیزم. حالت چطوره خوبی؟😁بابا نگران نبا‌ش ابن درد میره میاد. باهاش دوست باش😁 بابا نمبشه ادم هم ...

ماشالله بهت شیرزن 

الان تو چن سال درگیری ؟ این روزا مثلا درد داری

دکترا بخاطر پول کم مونده سکته بدن یکی تو مجازی ازش پرسیدم گف هر سال بدتر میشه احتمال اینکه دیگ دهن باز نشه زیاده🤣🫤

منم هر بار دو سه روز نرم میخورم خوب میشه اینبار خیلی درد دارم نسبت قبل گفتم ببینم بازم با همون رعایت موقت خوب میشه!! 

خدا کوچولوتو نگه داره ایشالله 

راستی منم تنبلی تخمدان دارم😂🤦‍♀️

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
ماشالله بهت شیرزن الان تو چن سال درگیری ؟ این روزا مثلا درد داریدکترا بخاطر پول کم مونده سکته بدن یک ...

به دکتره از طرف من بگو زر نزن🤣🤣🤣🤣 این برا شرایط حاده. که مثلا بوتاکس و نمیدونم این داستانان داره که راه حلشه. واسه من و تبست. والا من ازسال 98 درگیرم. بهتری بدتری داره. به خدا من بیچاره شدم. هنوزم اذیت باشم وز وز گوش دارم. انگار تو گوشم صدای سسس هست. 

مثلا گردنمم درد میگیره. 

نه فقط مراقب باش. اگه تنبلی تخمدانم داری که پس دیگه بی خیال برو به زنذگیت برس 🤣🤣🤣🤣

به دکتره از طرف من بگو زر نزن🤣🤣🤣🤣 این برا شرایط حاده. که مثلا بوتاکس و نمیدونم این داستانان داره ...

ایوایییی انگیزه دادی بهم ممنونم😍❤️🥺

فقط دو روزه رعایت میکنم سردردم قطع شده درس میگفتی این کاملا بستگی به روحیات و رعايت خودمون داره 

فک کنم نیاز ب دکتر و گارد نیس اونا بدتر هم میکنن الکی پول تلف کردن مرسیی بازم عزیزم ممنونم🥰❤️

ترو نگهداشتن گاها مزاحم میشم ببخشید 

ایوایییی انگیزه دادی بهم ممنونم😍❤️🥺فقط دو روزه رعایت میکنم سردردم قطع شده درس میگفتی این کاملا بست ...

انشاءالله خوشبخت بشی و روزای خوشی داشته باشب. 

هر وقت اذیت بودی ببا پیشم 😍😍😍

انشاءالله خوشبخت بشی و روزای خوشی داشته باشب. هر وقت اذیت بودی ببا پیشم 😍😍😍

چشم فداتشم ❤️

ایشالله حال دلت همیشه عالی باشه 

سلام عزیزم خوبی 

من حالم بقدری بده میخام بمیرم 

از خواب پاشدم دیدم دستام آتیش گرفته 

گردنم و شونه هام تپش دارم همه جای انگشتام نبض میزنه و 

تپش قلب اینا گرفتم نمیدونم فکمه چیه

سلام عزیزم خوبی من حالم بقدری بده میخام بمیرم از خواب پاشدم دیدم دستام آتیش گرفته گردنم و شونه هام ت ...

نگران نباش. شاید دوچار پانیک شدی تو خواب. من البته فکم وقتی میگرفت یهو دوچار تپش قلب میشدم پرانول میخوردم

کجایی. خوب شدی؟

سلام مهدیسا خوبی 

یکم بهترم سردرد اینا ندارم فقط گردن درد شدید

این درد فک درد نیس دختر مربوط به طرز نشستن ما میشه 

یجورایی ستون فقرات به فک وصله 

سلام مهدیسا خوبی یکم بهترم سردرد اینا ندارم فقط گردن درد شدیداین درد فک درد نیس دختر مربوط به طرز نش ...

اونکه اره. والا همین موبایل دست گرفتن و نگاه کردن خودت ببین چه فشاری میاره. هیچیمون درس نیس خلاصه