2777
2789
عنوان

پیچوندنه خونواده بیاین لطفا

51 بازدید | 13 پست

این پیچوندن به خاطره رل و اینجور چیزا نیست لطفا فکرای بد نکنین ، مجبورم، تا الانم بزور تحمل کردم.

من به خاطره تاپیکه قبلیم که گفتم، یه سیمکارت سفارش دادم و پست دیروز اورده دمه دره خونمون ولی ما خونه نبودیم، امروز زنگ زدم به ماموره پست، گفت که باید بیای از اداره خودت تحویل بگیری،منم گفتم نمیشه خودت بیاری یجوری و اینا، اونم گفت نه مدارک دسته من نیست دسه جعفرپوره(نمیدونم کیه)گفت باید با کارت ملی برم اداره مهر و امضا کنم. منم خونوادم سخت گیرن نمیدونم چجوری برم بیرون خودمو به اداره پست برسونم،تا الانم تنهایی جایی نرفتم همه جا بابام میبرده منو ولی الان نباید هیچکدوم از اعضای خونوادم بفهمن که من سیمکارت خریدم😭😭😭توروخدا یه راه حلی بهم بگین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب اگ زمانی ک اوردن در خونه مامانت یا بابات ازشون تحوبل میگرفت چی؟

بابام اغلب خونه نیست و مامانمم صدای در زدنو کم میشنوه یا کلا حواسش نیست از بس جلو تلوزیونه، خونمون ویلاییه بزور صدای درو میشنویم

تو ی زمان مناسب ک پدرمادرت نیستن زنگ بزن بهش بگو شماره جعفر پورو بده ب جعفرپور بزنگ بگو بده اژانس بر ...

ماموره پست چیه آشناست وقتی صدامو شنید و اسممو گفتم درجا به زبونه محلی باهام حرف زد. میترسم اگه باز بزنگم به خونوادم بگه، کله خونوادرو میشناسههههه، نباید مشکوک بازی درارم

وای نهههه، اگه نرم بگیرم یا دو هفته بعد برم سیمکارتو باز میفرستن تهران؟!

صبر کن ببین برات نمیاره؟ برا من یا بار اینجوری شد دوباره آوردش ولی بهونه برا پیچوندن بخوای بستگی به شرایطت داره مثلا بگی میخوام کتابخونه ثبت نام کنم یا برم مسجد بسیج شم و ازین چرتو پرتا بگی کلا بستگی داره به این که در جه صورتی اجازه میدن بری از خونه بیرون؟  

صبر کن ببین برات نمیاره؟ برا من یا بار اینجوری شد دوباره آوردش ولی بهونه برا پیچوندن بخوای بستگی به ...

پست چیو میشناختم بهش زنگ زدم چنبار گفتم هیچجوره نمیتونی بیاریش و...

گفت ن مدارک دسه من نیست، باید خودت بیای اداره مهر بزنی امضا بزنی و ما اون مدارکو با تهران بفرسیمممم.

من تو این۲۰سال زندگیم اصن طرفای بسیج شدن نرفتم الان برم چی بگم اخه🙂

وای کتابخونه خوبه چیزیه ها، ولی فردا جمعس امروزم قراره بریم جایییی😥البته برای اجازه گرفتن برای همین کتابخونه هم باید۵روز رو مخه خونواده کار کنم تا پا بدن

صبر کن ببین برات نمیاره؟ برا من یا بار اینجوری شد دوباره آوردش ولی بهونه برا پیچوندن بخوای بستگی به ...

انگار اگه بسته ی عادی باشه دفعه ی دومم بعده چنروز میارن برات ولی پست چیه گفت این سیمکارته و مهر و امضات تو یه پرونده ای لازمه ، و انگار سخته براش که با اونهمه بسته پرونده ی منم بیاره ببره