2777
2789

هزیزم حداحفظش کنه 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداحفظش کنه گلم 

منم از پسرم عصبانیم هر روز صبح هنوز هوا تاریکه بیدارم میکنه سر دردم دیگه یه سالشه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خداحفظش کنه گلم منم از پسرم عصبانیم هر روز صبح هنوز هوا تاریکه بیدارم میکنه سر دردم دیگه یه سالشه

اخی یادش بخیر دختر من سپیده صبح میزد بالا سر من بود اشاره میکرد به پنجره که صبح شده ‌ میگفتم الان یکم صبح شده بخواب خیلی صبح بشه بیدار شیم 😁😁

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بنظرم بگیرید بخوابید

واسه من هیچ لذتی بالاتر ار خوابیدن صبحا نیست ...

شما رو نمیدونم

خودم یکم دیگه میخوابم.کارددارم

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

اخی یادش بخیر دختر من سپیده صبح میزد بالا سر من بود اشاره میکرد به پنجره که صبح شده ‌ میگفتم الان یک ...

من بر عکس دخترم تا هر وقت من خواب بودم خواب بود الانم دخترم خوابه پسرم دو ساعته مثل مته رو مغزمه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خداحفظش کنه گلم منم از پسرم عصبانیم هر روز صبح هنوز هوا تاریکه بیدارم میکنه سر دردم دیگه یه سالشه

چرا گرسنه میشه؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
چرا گرسنه میشه؟

نه کلا از تو شکم همینجور بود صبح زود لگد میزد از وقتی بدنیا اومده تا الان همیشه زود بیدار میشه هر ساعتی بخوابه فرق نداره صبح قبل طلوع ایشون بیداره 

نه کلا از تو شکم همینجور بود صبح زود لگد میزد از وقتی بدنیا اومده تا الان همیشه زود بیدار میشه هر سا ...

عزیزممممم.پس سعی کن خودت زودتر بخوابی

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم