2777
2789
عنوان

ی راه حل برای باطل کردن طلسما

394 بازدید | 21 پست

انقد ختم و دعا خوندم ک طلسمو دعاهای زندگیم باطل شه ولی خبری نیس

بعضیا انقد بدجنسن زندگی بقیه رو با دعا و جادو خراب میکنن...اینا وجدان ندارن؟؟؟چرا خدا جوابشونو نمیده

من۱۲ ساله زندگیمو ،رابطه مو با شوهرم ی نفر تو طلسم کرده،،

پیش دعانویس هم چندبار رفتم ولی نتونستن باطل کنن..

ولی یبار یه نماز خوندم ،نماز حضرت فاطمه ۱۰۰تا قل هوالله بود گمونم تو یه رکعت ،تو رکعت بعدی هم دقیق یادم نیس۱۰۰تا اناانزلنا بود گمونم،بزنین تو گوگل نماز دایی ابراهیم بالامیاد، اونو ک خوندم فهمیدم همه طلسما باطل شد ولی دوباره فهمیدن باطل شده طلسممون کردن، کلا یکی دوماه زندگیمون درست شد، شوهرم تو این دوماه ازین رو ب اون رو شد،،

نمازحضرت فاطمه دایی ابراهیم ،سرچ کنید بالامیاد.7شب بخونید نیمه شب.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

60 قاف رو بخون( سرچ کن متوجه میشی چیه و چقدر خوبه) 

40 روز سوره بقره رو توی خونه بای بلند پخش کن(ممکنه اولش کمی اذیت بشی ولی خیلی خوبه) 

بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می‌شوید نه کارهایی که انجام داده اید، پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل  امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید، جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید. 

دعای علوی مصری هم خیلی خوبه جهت دفع شداید دنیوی و بینهایت موثر است در رفع گرفتاری ( یه دعای عظیم الشأن که امام زمان ( عج ) در قرن سوم در خواب به سید محمد بن علی حسینی علوی مصری یاد داده .

♦️♦️♦️ واسه انتقام از دشمنِ قوی تر ؛ خیلی خوبه 

دعای علوی مصری رو تو مفاتیح الجنان نگاه کردم نبود تو کتابفروشیام نبود 

ولی در برنامه ی بازار هست ( نصب که کردی ؛ قسمت تنظیمات فونت بزرگ یا بزرگتر رو انتخاب کن چشات اذیت نشه {{{ البته بعد از چله های باطل سحر و بعد از بستن حرز کبیر امام جواد علیه السلام بخون }}} 

صبح نیام مقصتر توضیح میدم

دعای علوی مصری هم خیلی خوبه جهت دفع شداید دنیوی و بینهایت موثر است در رفع گرفتاری ( یه دعای عظیم الش ...

باشه مرسی .فقط از رو حروف ابجد نیگاکن طالع منو همسرم باهم میخونه یا نه، بمونم نتیجه داره یا طلاق بگیرم برم صبر الکیه؟

اگه خوندین و حتما هم جواب میبینین برام دعاخیرکنین

سلام برا باطلی هر دعانویسی روشش فرق داره باید یه کاربلدشو پیدا کنین بعضیاشون ولی میلیونی میگیرن بعضیاشون هیچ نرخی نمیدن هرچقد خودتون بدین 

سلام برا باطلی هر دعانویسی روشش فرق داره باید یه کاربلدشو پیدا کنین بعضیاشون ولی میلیونی میگیرن بعضی ...

من این نماز حضرت فاطمه ک 100تا توحید داشت رکعت اول و رکعت دوم صدتا ی سوره کوتاه دیگه بود رو خوندم همه سحرهام باطل شد و شوهرم باهام خوب شد ، ولی دوباره اونو طلسم کردن،من ب نیابت از طرف شوهرم خوندم چون میدونستم ی طوری شده رفتارش باهام عوض شده بود پرخاش میکرد بدون علت، کتک می‌زد و...