2821
2789
عنوان

دلم مسافرت میخواد با دوستای پایه

122 بازدید | 12 پست

تا هفته پیش فکر میکردم پایه ترین  دوستای دنیا رو ما داریم ۶نفریم ۳تا خانوم با همسرامون یهو فهمیدم بد ذات تر از اونا نیست کلا من تو دوست و رفیق اصلا شانس ندارم  دورم میبینم همه رفیقای درست و حسابی مال ما ی مشت آب زیر کاه نمک نشناس

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
چرا

دروغگو ان هفته قبل قرار داشتیم دوره هم جمع شیم شام زنگ زدن یکیشون گف ما شام دعوتیم نمیایم اون یکی هم گف بعد شام میایم بعد. ساعت۹ چهارتاشون باهم اومدن بعد ب دروغ میکف ما زود از مهمونی پاشدیم معلوم بود باهم رفتن چهارتایی شام بیرون ما رو پبچونذن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مطمعنی ندوسته قضاوتشون نمیکنی؟تا مطمعن مطمعن نشدی تهمت نزن

خیلی تابلو بود کدوم مهمونی ساعت ۸شب پا میشه از جایی اونم مهمونی شام کلا هول کرده بودن حرفاشون هم خونی نداشت من اینک به ما نگفتن ناراحت نیستم ازین ک دروغ میگن بدم اومد

خیلی تابلو بود کدوم مهمونی ساعت ۸شب پا میشه از جایی اونم مهمونی شام کلا هول کرده بودن حرفاشون هم خون ...

میدونم درک میکنم البته شده ما جایی باشیم ساعت هفت و هشت بهونه بیاریم و برگردیم با اینکه شامم دعوت بودیم

میگم تهمت نزنی برای خودته نه برای اونا والا من هر وقت کسیو قضاوت کردم دقیقا تو همون شرایط قرار گرفتم و چوبشو خوردم

حالا اگه حس بدی داری رابطه رو قطع کن فدای سرت بابا جلو ضرر و هر وقت بگیری سوده شاید در اینده خدایی نکرده مشکلات بدتری برات پیش میاوردن هیچی از هیچکس بعید نیست

میدونم درک میکنم البته شده ما جایی باشیم ساعت هفت و هشت بهونه بیاریم و برگردیم با اینکه شامم دعوت بو ...

۶ساله در ارتباطیم کلا اون چهارتا باهم اوکی ترن ما شاید هفته ای یکبار دوهفته یکبار همو ببینیم اونا هرروز هفته خونه همدیگه ن منم فقط ب خاطر روحیه شوهرم میرم و میام هیچکسیو نداره رفیقاشم خیلی دوست داره میگم حال و‌هواش عوض شه وگرنه برام اهمیت نداره

۶ساله در ارتباطیم کلا اون چهارتا باهم اوکی ترن ما شاید هفته ای یکبار دوهفته یکبار همو ببینیم اونا هر ...

ارزش خودتو حفظ کن و رابطه رو قطع کن شوهرتم اگه خواست خودش بره تنها دوستاشو ببینه مردونه

شوهر من که اصلا کوچیک ترین حرف و حرکتی ببینه که کسی بهم بزنه روزگار طرف و سیاه میکنه خیلی حساسه حتی اگه طرف یه چش غره بره همین الان بهش بگم با کل دنیا قطع ارتباط کن یه ثانیه ام مکس نمیکنه

ارزش خودتو حفظ کن و رابطه رو قطع کن شوهرتم اگه خواست خودش بره تنها دوستاشو ببینه مردونهشوهر من که اص ...

من ب همسرم گفتم گف ولش کن بهم زنگ بزنن میگم نمیایم و ارتباط قطع میکنم ولی خودم ته دلم میگم نکنه ب خاطر من خونه نشین بشه 

نه بابا این همه ادم ادم بدون دوست و رفیق باشه بهتر از رفیق دو رو و عوضیه

دقیقا همیشه خوب بودم برای همه صدم گذاشتم ولی دستم نمک نداشت ی مدت با پسرعموی شوهرم و خانومش می‌رفتیم میومدیم وضع ماللشون خوب نبود همیشه بیرون می‌رفتیم همسر من حساب میکرد کلا دونگ نمی‌دادن من میگفتم عیب نداره همیشه محبت میکردیم هواشون داشتیم ی مدت ماشین همسرم خراب شده بی ماشین شدیم یکبار زنگ نزدن بگن زنده این 

اینم از دوستامون کلا همشون نامردن

دقیقا همیشه خوب بودم برای همه صدم گذاشتم ولی دستم نمک نداشت ی مدت با پسرعموی شوهرم و خانومش می‌رفتیم ...

بخدا ما ام چه حمایت مالی چه عاطفی همیشه صدمو میزاشتم بعد جالبه همشون کلی اخلاقای بد و زشت ولی با این وجود بازم اونا با ما ارتباطشونو کم میکردن 

به قول همسرم یه سریا تحمل خوشی و خوشبختی بقیه رو ندارن واسه همین به صورت ناخوادگاه سعی میکنن ارتباطشونو قطع کنن با اون طرف

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز