2777
2789
عنوان

دندانپزشکی کودک با بیهوشی

722 بازدید | 9 پست

درود خانوم های نازنین

اومدم یه چیزی رو بگم دختر من ۵ سالشه و چندتا دندون خراب داره ک با چندین دندانپزشک مشورت کردم و همه گفتن چون سه تاش ب عصب رسیده و یکیش آبسه داره ترجیحشون بیهوشیه! 

همسرم موافق بیهوشی نبود و پیشنهاد کرد اونی ک از همه خراب تره رو درست کنیم اگر بچه همکاری کرد مابقی رو ب تعویق بندازیم من هم امروز بردمش دکتر و ب لحاظ برخوردی خیلی هم برخورد پزشک و پرسنل رو با بچه ها دوست داشتم اما دکتر بعد از زدن ژل بی حسی همچین ک بی حسی زد جیغ بچم رفت هوا و گلوله گلوله اشک می ریخت پرسنل یکی پا و یکی شونه هاشو محکم نگه داشت و بچم التماس می کرد از زیر دست دکتر نجاتش بدم!!

منم ک دیدم بی حسی زدن دکتر یک دقیقه تمام طول کشیده و هنوزم تموم نشده بچه رو از زیر دستش کشیدم بیرون و گفتم شما ب من گفتید با ژل بچه درد زیادی حس نمیکنه!!! اما الان بچه من شوک شده و وحشت کرده!

و ترجیح دادم همون بیهوشی بگیره بچم!

چون قطعا تاثیرش (البته که هیییچ مقاله علمی ای ثابت نکرده دوز بیهوشی کودکان مخرب و آسیب زننده هست! اون هایی ک میگن سلول های مغزی رو از بین می بره و این اراجیف .. لطفا لینک معتبر رفرنس رو بذارن اینجا) اگر کمتر نباشه؛ بیشتر هم نیست! من ترجیح میدم دخترم آرامش داشته باشه تا اینکه خیییلی باهوش باشه!

هفته دیگه هم میرم کار بیهوشیش رو انجام میدم!

خواستم بگم دندون های خراب بچه ها رو با بیهوشی ترمیم کنید بهتر از اینه که براشون کابوس بسازید و احساس امنیت رو ازشون بگیرید. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1714230/داستان-زندگی-من

عزیزم قطعا روش اون دکتر اصلا خوب نبوده 

منم دخترم میترسید ولی دکترش واقعا کاربلد بود چنان با آرامش با دخترم حرف میزد که قانع شد و ۶ تا از دندوناش رو به فاصله هرکدوم یه هفته بردیم و دزست کردیم دختر منم ۵ سال و نیمه بود 

عزیزم دکتر خوب هم خیلی تاثیر داره دختر منم ۵ سالش که بود چندین دندان خراب داشت که ترجیح دکترا بیهوشی بود ولی چون راضی به بیهوشی نبودیم یه دکتر خوب خوش اخلاق پیدا کردم گفت امتحان میکنیم دندونش هم خیلی درد میکرد همکاریش خوب بود  بقیه رو هم انجام میدیم که ۲ تا همزمان عصب کشی کردیم 

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قطعا روش اون دکتر اصلا خوب نبوده منم دخترم میترسید ولی دکترش واقعا کاربلد بود چنان با آرامش با ...

خوب عزیزم بعضی از بچه ها قطعا همکاریشون بیشتره! 

اینم در نظر بگیرید که احتمالا دختر شما کشیدن دندون نداشته و بی حسی لحظه ای براش تزریق شده! نه مثل دختر من از چند ناحیه! 

والا این دکتر ک من بردمش خیلی زیاد تعریفش رو شنیدم و بنظرم غیراصولی کار نکرد! اما باید ب من می گفت ک احتمال یکم درد کشیدن دخترم هست تا لااقل من ذهن دخترمو آماده کنم! من از درد دخترم ناراحت نیستم از وحشتی ک کرده بود ناراحتم😣

بیهوشیش چندان سخت نیست

در حد یه خوابه

تقصیر دکترم نیست

قبول کنید تقصیر همسرتونه

بیچاره دکترا بهتون گفتند دیگع چیکار کنند؟؟؟؟؟

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
عزیزم دکتر خوب هم خیلی تاثیر داره دختر منم ۵ سالش که بود چندین دندان خراب داشت که ترجیح دکترا بیهوشی ...

دکترش بسیار خوش اخلاق و مهربون بود انصافا

اما دختر من اصلا ذهنش آماده تحمل همچین دردی نبود.

من فقط خواستم بگم بیهوشی جز چند عارضه موقت کوتاه مدت؛ عوارض خاصی نداره و برای کودکان غیرهمکار بهتره ک بخاطر ترس از بیهوشی؛ ترمیم دندون هاشون ب تعویق انداخته نشه

خوب عزیزم بعضی از بچه ها قطعا همکاریشون بیشتره! اینم در نظر بگیرید که احتمالا دختر شما کشیدن دندون ن ...

دختر منم وقتی براش بی حسی زدن گریه کرد ولی خانم دکتر یا کسی دیگه ای دست و پاشو نگرفت به جاش ازش عذرخواهی کرد گفت ببخشید دختر نازم ناخنم بلند بود توی لثه ات رفته و درد گرفته منو ببخش عزیزم بعد هم موقع کار هر وسیله ای که برمیداشت رو اول به بچم توضیح میداد که دخترم این شلنگ رو میزارم تو دهنت برا این کار ،این وسیله کارش اینه ببین 

بیهوشیش چندان سخت نیستدر حد یه خوابهتقصیر دکترم نیستقبول کنید تقصیر همسرتونهبیچاره دکترا بهتون گفتند ...

منم معتقدم غیر اصولی کار نکرد

حتی ب لخاظ روانشناسی برخوردش با بچه ها عااالی بود

اما باید ب من می گفت احتمال کمی درد کشیدن هست تا من ذهن دخترم رو آماده کنم 

نه ک بچه بشینه زیر دست دندونپزشک با خنده و خوشحالی و ده ثانیه بعد از درد شوک بشه!

من پرسیدم درد زیادی احساس نمیکنه؟ گفتن نه! ژل میزنیم بعدش بی حسی و چیزی احساس نمیکنه!!!! 

والا من خودمم شوک شدم چ برسه دخترم

دختر منم وقتی براش بی حسی زدن گریه کرد ولی خانم دکتر یا کسی دیگه ای دست و پاشو نگرفت به جاش ازش عذرخ ...

همون!

دختر شما لحظه ای براش بی حسی زده شد عزیزم

چون کشیدن نداشت 

برا دختر من از چند نقطه زدن و نمی تونست هربار بگه ببخش ناخنم خورد

همون!دختر شما لحظه ای براش بی حسی زده شد عزیزمچون کشیدن نداشت برا دختر من از چند نقطه زدن و نمی تونس ...

اصلا ربطی ب دکار نداره من بهترین دکتراهم بردم پسرم همکاری نکرد. ب خود بچه ربط داره. بعضی بچه ها خب استرسی ترن و راضی نمیشن  بعضیاشونم اروم و مظلومن

راسی شما انجام دادین بیهوشی؟ راضی یودین؟ 

خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍