درود خانوم های نازنین
اومدم یه چیزی رو بگم دختر من ۵ سالشه و چندتا دندون خراب داره ک با چندین دندانپزشک مشورت کردم و همه گفتن چون سه تاش ب عصب رسیده و یکیش آبسه داره ترجیحشون بیهوشیه!
همسرم موافق بیهوشی نبود و پیشنهاد کرد اونی ک از همه خراب تره رو درست کنیم اگر بچه همکاری کرد مابقی رو ب تعویق بندازیم من هم امروز بردمش دکتر و ب لحاظ برخوردی خیلی هم برخورد پزشک و پرسنل رو با بچه ها دوست داشتم اما دکتر بعد از زدن ژل بی حسی همچین ک بی حسی زد جیغ بچم رفت هوا و گلوله گلوله اشک می ریخت پرسنل یکی پا و یکی شونه هاشو محکم نگه داشت و بچم التماس می کرد از زیر دست دکتر نجاتش بدم!!
منم ک دیدم بی حسی زدن دکتر یک دقیقه تمام طول کشیده و هنوزم تموم نشده بچه رو از زیر دستش کشیدم بیرون و گفتم شما ب من گفتید با ژل بچه درد زیادی حس نمیکنه!!! اما الان بچه من شوک شده و وحشت کرده!
و ترجیح دادم همون بیهوشی بگیره بچم!
چون قطعا تاثیرش (البته که هیییچ مقاله علمی ای ثابت نکرده دوز بیهوشی کودکان مخرب و آسیب زننده هست! اون هایی ک میگن سلول های مغزی رو از بین می بره و این اراجیف .. لطفا لینک معتبر رفرنس رو بذارن اینجا) اگر کمتر نباشه؛ بیشتر هم نیست! من ترجیح میدم دخترم آرامش داشته باشه تا اینکه خیییلی باهوش باشه!
هفته دیگه هم میرم کار بیهوشیش رو انجام میدم!
خواستم بگم دندون های خراب بچه ها رو با بیهوشی ترمیم کنید بهتر از اینه که براشون کابوس بسازید و احساس امنیت رو ازشون بگیرید.