2777
2789
عنوان

اونایی که ژل زدن بیانننن💋

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 43 پست
اره فاصله بینی و لبم یکم زیاد بود لب بالا هم نداشتم حالا باز اسفند باید برم این دفعه نیم سی سی شما ه ...

آره منم طبیعی دوسدارم اتفاقا بخاطر عمل دماغم فاصله لبو بینیمم زیاد شده و کلا بهم ریختم،همون بار اول یه سیسی زدین دیگ دیگه بعد چنروز نرفتین ترمیم؟

به امید فردایی روشن🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم طبیعی دوسدارم اتفاقا بخاطر عمل دماغم فاصله لبو بینیمم زیاد شده و کلا بهم ریختم،همون بار اول ...

نه گفت ترمیم لازم نداره بعد تا دو هفته هم ورم داری نترس اصلا قرصا رو هم سر وقت بخور دارو میدن 

من بعد ۸ ماه ژل زدم ولی فکر کنم از ۶ ماه اوکیهتا ۴ ماه هم میمونه برات شایدم بیشتر بستگی به مراقبتت د ...

مراقبت🤔

پس منم هنوز نمیزنم اول تصمیمم این بود بعد۲ماه بزنم دیگ

به امید فردایی روشن🌱
آره هنوز نمیزنم اما بعد عمل دماغ خیلییی صورتم خالی شده اصلا گونه هام گود شدن.خیلی رو مخمه

عزیزم من بینیمو عمل کردم همش میگفتم وای چرا فاصله چشمم زیاد شد وای چرا لبم انگار کوچیک شده چرا ابروم کج شده ولی به مرورهمش درست شد 

نه گفت ترمیم لازم نداره بعد تا دو هفته هم ورم داری نترس اصلا قرصا رو هم سر وقت بخور دارو میدن

من هنوز باید صبر کنم از عمل بینیم بگزره یمدت☹️انق صورتم خالی شده دوسدارم برم همی الان بزنم

به امید فردایی روشن🌱
عزیزم من بینیمو عمل کردم همش میگفتم وای چرا فاصله چشمم زیاد شد وای چرا لبم انگار کوچیک شده چرا ابروم ...

دقیقاااا منم کللل قیافم رو مخمه گوشه چشمم افتاده پایین فاصله لبو بینیم بشدت زیاد شده بدفرم شده،گونه هام گود شدن خط افتاده انگار دو نصف شده،ینی کلاااا از خودم متنفرم ،تازه دماغمم کلی گندس اندازه قابلمه😐

به امید فردایی روشن🌱
دقیقاااا منم کللل قیافم رو مخمه گوشه چشمم افتاده پایین فاصله لبو بینیم بشدت زیاد شده بدفرم شده،گونه ...

همش طبیعیه عزیزم بخدا من 2 سال بیشتره عمل کردم صبح بینیم یه جوره شب یه جور😁😁

اما بعد یه سال هم ژل لب زدم هم گونه هم خط خنده

همش طبیعیه عزیزم بخدا من 2 سال بیشتره عمل کردم صبح بینیم یه جوره شب یه جور😁😁اما بعد یه سال هم ژل ل ...

ینی بعد دوسالم باز باید درگیر دماغ باشم😐💔

پ منم هنو وایمیسم نمیزنم فعلا ببینم این دماغ کله گنده چی میشه😅

به امید فردایی روشن🌱