2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد بچه تو شرایط بد

610 بازدید | 81 پست

بچه ها من خودم خیلی بچه دوست دارم اما فعلا شرایطم جوریه که تا دو سه سال دیگ نباید بچه دار شم تا شرایط مالیمون اوکی شه الانم خداروشکر اوضاع مالیمون بد نیست ولی شرایط بچه نیست این از خود من 

من فاز آدمایی که تو شرایط سخت و نداریشون حامله میشن بچه میارن درک نمیکنم 

بچه گناه داره 

شما هم به اینکه بچه روزی خودشو میاری اعتقاد دارید؟ پس روزی بچه های کار کوووو

منم مثل تو انقد حساسم که بااینکه سی سالمه و همه میگن سنت داره بالا نمیتونم خودم راضی کنم بچه بیارم همش میگم مستاجرم درامدمون کمه

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

اعتفاد ندارم. اگر خواسته و عمدی باشه حماقت محضه ولی ناخواسته کاری نمیشه کرد

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما مواظب باش تو این شرایط ناخواسته باردار نشی که شرایط اونارو درک کنی

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

الهی که خدا تو بهترین شرایط بهت نی نی بده عزیزم

مرسی عزیزم همچنین

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

والا منم ده سال پیش گفتم شرایطمون خوب بشه بعد بیارم ۴سال نیاوردم ۶سال دربدردنبال بچه بودم بعد دوتا سقط و ای وی اف الان حاملم.

اوضامونم بهترنشد هیچ بدترم شد.

پس همین الان بیارخلاص

چقدرررررم خرج دکترکردیم.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بنظر من ناخواسته بی معنیه،کسی از باد هوا باردار نمیشه،اگر هم کاملاً روی رابطه تسلط ندارن،کمک تخصصی بگیرن،عین مهدکودک بچه میارن،بعد میگن ناخواسته بود،عهد حسن تیرکمون نیست که!برو دکتر

بچه بیار دیگه یدونه رو باید بیاری همه اوایل زندگی سختی کشیدم .

اخه بچه های الان واقعا پرتوقع شدن 

زمونه عوض شه 

همه چی گرون 

دلم میسوزه برای بچه هایی که تو شرایط سخت به دنیا اومدن

عزیزم شما مواظب باش تو این شرایط ناخواسته باردار نشی که شرایط اونارو درک کنی

به قول دوستمون 

زمان عهد بوق که نیست آدم ناخواسته باردار شه 

واقعا بچه تو شرایطی که بدهی داریم مشکلات داریم درست نیست 

کاش اینا جا بیوفته تو جامعه 

شما نی نی دارید عزیزم ؟