mahdie_chترکیده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 عنوان پسرم بیرون روی داره تروخدا بیاین سوال دارم 144 بازدید | 21 پست دکتربردم..شربت دمپرامید داده باپودرپلانتاژلفقط گلاب ب روتون وقتی میشورمش دستم چرب میشهچرامدفوعش چربع اخه؟😮💨😭زدم توگوگل چیزای ناجورزده بودرجاب اسهال چرب دارم میمیزم ازنگرانیببخشیداگرحالتون بدشد😭 روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿 1403/09/22 | 01:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 8555 عزیزم پروبیوتیک بهش بده چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
فسقلی_صورتی عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 4956 گلم ببرش دکتر ‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️ لینک حذف تاپیک
ava0008 عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 1452 داروشو مرتب بده خوب میشه بچه اس دیگه مریض شده خیلی اسهال شدید بود یکم آب نمک و شکر درست کن بده اسهالش بند میاد
mahdie_chترکیده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 گلم ببرش دکتر بردمش اخهدوروزه اسهاله اولش اینجوری نبود روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿
mahdie_chترکیده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 داروشو مرتب بده خوب میشه بچه اس دیگه مریض شده خیلی اسهال شدید بود یکم آب نمک و شکر درست کن بده اسهال ... بهش میدم انگارنه انگار😮💨 روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿
asiiiiiooooo عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 10849 نه نگران نباش معذرت میخام من واسه خودم پیش اومده این ویروس رو کاره باید دارو بخوره و مایعات زیاد که آب بدنش تموم نشه اگه نخورد ببرش سرم بزنن واسش ایشالا خوب میشه
mahdie_chترکیده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 ویروس گرفته؟ اره لعنتی😭دوهفته پیش ام ویروس سرماخوردگی شدیدگرفت تازه خوب شده بود که این ویروس گرفت باز..بچم گوشت به تنش نمونده دیگ ای خدا😭 روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿
magmasel عضویت: 1398/02/27 تعداد پست: 3288 پسر منم دقیقا همینه منم خیلی نگرانم چرب شده مدفوعش تا غذا میخوره دفع میکنه میگه دلم درد میکنه خدایا ممنونم بخاطر همه چیز
star220 عضویت: 1396/02/10 تعداد پست: 4433 نگران نباش عزیزم اون چربی احتمالا واسه غذاییه که خورده و جذب نشده به خاطر اسهالشدوره ویروس گوارشی سه روزه هست خوب میشه عزیزمهمون داروهای دکتر رو مرتب بهش بده یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌
حوریا77 عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 11253 اره لعنتی😭دوهفته پیش ام ویروس سرماخوردگی شدیدگرفت تازه خوب شده بود که این ویروس گرفت باز..بچم گوشت ... دوغ خوش نمک بده بهش آب بدنش کم نشه واسه اسهالم خوبهقرص یومگی دادی بهش تا بحال؟
mahdie_chترکیده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 بهش موز بده دوغ هم خوبه اصلامیوه نمیخوره..غذا بابدبختی میدم اونم چندتاقاشقدارو باگریه وجیغ وفریاد میخوره..دیگ رد دادم بخدا روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿