2777
2789
عنوان

متخصصین واتساپ یه سوال مهم

58 بازدید | 12 پست

از واتساپ پیغام بالای گوشیم میاد که شما یه مسیج دارین ولی باز می کنم هیچی نیست ؟؟!! 

یه استوری با یه نفر اشتراک گذاشتم ممکنه هر بار اون میبینه این پیام برام بیاد؟ 

چون مطمئنم هاید کرده که متوجه نشم استوریمو میبینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیل‌تر ش‌کنت روشنه واتساپت فعاله کار میکنه در اون لحظه؟

برای من موقعی که فیل‌تر شکنم خاموشم بود این اعلان میومد ولی میخواستی بری ببینی پیام رو باید روشن میکردی وی پی ان رو

واتساپت واتساپ اصلیه؟

احتمالا باگه ربطی به استوری نداره

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

فیل‌تر ش‌کنت روشنه واتساپت فعاله کار میکنه در اون لحظه؟برای من موقعی که فیل‌تر شکنم خاموشم بود این ا ...

فیلترشکن روشنه واتساپم اصلیه و فعاله در اون لحظه

فیلترشکن روشنه واتساپم اصلیه و فعاله در اون لحظه

باگه فکر کنم یا اعلانهات دیر میاد یا مثلا میمونه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

باگ چیه گلی ؟ من دهه شصتی ام لغت نامم فرق داره

یعنی اشکال برنامه اس

باگه فکر کنم یا اعلانهات دیر میاد یا مثلا میمونه

اعلانی نیست اصلا یعنی نه کسی پیام داده نه استوری گذاشته 

دقیقا از زمانی که استوریمو گذاشتم سه بار این اتفاق افتاد

اعلانی نیست اصلا یعنی نه کسی پیام داده نه استوری گذاشته دقیقا از زمانی که استوریمو گذاشتم سه بار این ...

نمیدونم شایدم مربوط به استوریته

من واتساپ اصلی نداشتم اینطوری میشد ولی مال شما اصلیه

راستش نمیخوام کسی جز اون استوری و ببینه راهی دارن اونایی که تو تنظیمات نیستن مخفیانه ببین؟؟

نه هیچ راهی نداره

کسی که زدی نبینه هیج جوره نمیتونه ببینه ولی بین کسایی که زدی بینن بعضی ها میتونن نگاه کنن ولی یه حالتی بزنن که تو نفهمی دیدن یعنی تو متوجه‌نمیشی استوریت رو نگاه کردن 

ولی حتما برای اینکه ببینن تو باید گذاشته باشی بینن امکان نداره یکی زده باشی نبینه ولی ببینه