2777
2789
عنوان

تنهام

68 بازدید | 9 پست

سلام پسرم 

خیلی احساس تنهایی میکنم 

منظورم رفیق نیستا ، یا خانواده 

احساس میکنم به همدم جنس مخالف نیاز دارم ، نیازمم عاطفیه بیشتر ، اهل دوست دختر بازی و....نیستم 

کنکوریم هستم ، دلم یه همدم میخواد ، نمی‌دونم بخاطر کنکوره و صب و شب تو خونه بودم یا چی....

ولی فشار زیادی رومه‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اولش فکر کردم دختره 😂

نه بابا یسری پسرا احساس دخترو‌میخوان ولی در مقابلش هیچ کاری برای دختر نمیکنن اخرش وقتی خرشون از پل گذشت فشش میدن دکش میکنن 

یسری پسرا خیلی زرنگ شدن 

روش جدید مخ زنی مفتو مجانی ؟دختر مردم بیاد بتو محبت کنه تو براش چکار میکنی ؟

ها؟؟؟

روش مخ زنی چیه 

دارم میگم دلم یه همدم میخواد ولی نه اهل دوست دخترم نه توانایی ازدواجو دارم...

ها؟؟؟روش مخ زنی چیه دارم میگم دلم یه همدم میخواد ولی نه اهل دوست دخترم نه توانایی ازدواجو دارم...

دخترا انقدر از پسرا ضربه خوردن از پسر فرارین برو با همجنست دوست شو 

توپیجهای ضدزن و زن‌ستیز پسرای خاله زنک زیادن 

دخترا انقدر از پسرا ضربه خوردن از پسر فرارین برو با همجنست دوست شو توپیجهای ضدزن و زن‌ستیز پسرای خال ...

ظاهرا خاطره خوبی نداری و دلت پره

اگه دوست داشتی بگو چی شده 

من برا همین با دوستی مخالفم ، دختر بنده خدا کسیه که دو دوستی ضرر میبینه....

ظاهرا خاطره خوبی نداری و دلت پرهاگه دوست داشتی بگو چی شده من برا همین با دوستی مخالفم ، دختر بنده خد ...

متاهلم برادر تو خودتو دلداری بده دست از سر دخترا هم بردار برید با رفیقای همجنس حسودتون صحبت کنید و زیراب همو بزنید 

متاهلم برادر تو خودتو دلداری بده دست از سر دخترا هم بردار برید با رفیقای همجنس حسودتون صحبت کنید و ز ...

من چی میگم تو چی میگی‌

من میگم اصلا نمی‌خوام برم سراغ دوست دختر و..... اهلش نیستم 

تو میگی برو فلان کن....

مگه می‌خوان دختریو گول بزنم یا با احساساتش بازی کنم حرف الکی میزنی

برو یقه اوناییو بگیر که اینکارا رو میکنن نه من 

متاهلم برادر تو خودتو دلداری بده دست از سر دخترا هم بردار برید با رفیقای همجنس حسودتون صحبت کنید و ز ...

طرف دختره رو گول زده 

دختر ۱۶, ساله باردار شده ، منو نزن دم امثال اینا

الکی تهمت نزن ، من اهل این حرفا بودم میرفتم دوست میشد با این و اون که نخوام اصلا این پستو بزنم