2777
2789

ی چند روزی بود حال خوبی نداشتم چون از برادرم خبری نداشتم ک خداروشکر با دعای شما لطف خدا امشب خبری شد 

الان اومدم از همه شما سپاس گذاری کنم خواستم ب قدردانی از زحمات همه پیگیراتون ی چیز هرچند کوچک با شما درمیان بزارم ک شاید وظیفه ای هرچند کوچک در توانمه هست ک شاید اگر کسی اینطوره ب خودش بیاد 

تو مرحله اول ان شاالله خداوند تمام عزیزان همه رو حفط کنه 

خانومها آقایون خواهشا بین فرزنداتون فرق نگذارید اینکه دختر یا پسر هیچ فرقی نداره ی لحظه ب قیافه معصوم فرزندانتون نگا کنید تخم کینه فرق گذاشتن ندارید مهربون باشید عشق بدید ک فرزنداتون لایق عشق اند 

اسم شهرو نمیارم لطفا نگید چند روز پیش ک خانواده ۵نفره یک دختر و ۲پسر بهمراه پدر مادرش زندگی میکنن ب دلیل توجه بیش از اندازه ب دختر این خانواده فرزندان پسر این خانواده تصمیم ب انتقام از خواهر خود میکنن

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

و طی برنامه ریزی ک می‌کنند وقتی خواهرشوهرن صبح زود برا مدرسه رفتن از منزل خارج میشه دیگه برنمیگرده ک طی تحقیقات ک ب عمل اومده اول گمان کردن ک گرگ این دخترو خورده ولی بعدتر طبق عملیات فهمیدن ک ۲برادر این دختر اقدام ب دزدی و قتل خواهرشون کردن ک اول کشتن بعد جنازشو درون چاهی بیرون از شهر انداختن 

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم عکس دختر لیلا ۹ساله لطفا بین فرزنداتون تخم کینه نکارید فرق نگذارید