2777
2789

با ینفر نزدیک ۹ ماهه در ارتباطیم 

البته که از همون اول بهم معرفی شدیم برای ازدواج 

صحبت های اولیه مبنی بر این شد که دوماه بعد بیاد خواستگاری اگر باب میل هم بودیم دوماه گذشت گفت بزار زمینم بسازم بعدش میام گفتم باشه زمینشم ساخت تموم شد اما فروش نرفت گفتم پس کی میای گفت بزار بریم محصول باغمون بچینیم گفتم شاید میخاد پول دستش باشه بعدش چید گفت ۱۰ روز دیگع حقوقم بدن حقوقشم دادن من دیگه مجبور شدم تموم کنم رابطه یروز با گل شیرینی اومد محل کارم گفت این دفعه بهت قول میدم اخرین باره بزار اخر برج ۹ میام و میریم عقد میکنیم حالا ۱۰ روز دیگه مونده حالا بهم میگه بیا بریم یه شهری که یک ساعت فاصله داره باهمون باهم بگزدیم شما جای من بودین قبول میکردین؟شما بنظرتون قصدش خواستنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نرو شهر دیگه معلوم نیست هدفش چیه . به هیچ وجه دیگه بازیچش نشو . من مجرد بودم یکی بود قول ازدواج داده بوده به تاریخ قولش که نزدیک میشد می‌گفت یکی از فامیلامون مرده و نمیشه . خلاصه باز میپیچوند تا یه تاریخ دیگه و دوباره تکرار . دکمشو زدم بره گمشه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

اخرش متوجه نشدم چی گفته 

جواب رد بهش دادی؟ 

عقد نیستید؟؟ 

بهت گفته برید یک شهری که فاصله اش یک ساعته بگردین؟؟؟

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

نه قرار شده تا اخر برج ۹ صبر کنم طبق گفته خودش

پس هیچ جا باهاش نرو قشنگم صبر کن اگر اومد که خوش اومد اگه هم نیومد ک بهش بگو ترجیح میدم تا اخر عمرم تنها باشم تا اینکه منتظر ادم دودلی مثل شما باشم  ، من خودمو بیشتر اون چیزی که فکر کنی دوست دارم راضی نیستم سر دودل بودن شما ذره ای ارامش رو‌ از خودم دور کنم به سلامت 

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚