2777
2789

آزمایش دادم هیچ مشکلی نداشتم دکتر ماینوکسیدیل داد بهم استفاده نکردم رفتم ی دکتر دیگه موهامو دید گفت از ریشه می ریزه داروهای تقویتی داد گفت ی ماهه خوب میشی حتما ...نشد ی دکتر دیگه هم رفتم گفت فقط مزونراپی دو جلسه رفتم اصلا ی ذره هم بهتر نشد همه قسمت سرم داره می ریزه خوشه خوشه می ریزه ها پریورین بگیرم ب نظرتون قرص ریزش موئه یا باز برم دکتر شاید قبلی ها خنگ بودن 

خوراک.شامپو هامون و خیلی چیزای دیگر

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچ گیری هیچ کشی موهامو جمع نمیکرد...الان شده دم مووووش به شدت ریزش مو دارم

آی گفتی کلیپس میزدم میشکست از بس فشار می‌آوردم موهامو نگهداره تو چرا موهات می ریزه دکتر رفتی

عزیزم ماینوکسیدیل خوبه هم برا ابرو داره هم مو بزنی سرت فرق میکنه ولی اگه قط کنی میریزه داعما باید بزنی

پی ار پی هم خوبه برا مو 

قرص زینک پلاس و تقویت کننده

بنظرم دکترای دیگ هم برو علتشو پیدا کنن شاید از عمین زایمانم باشه

خکراک ک ی وعده ففط میخورم وقت نمیکنم تنبلم بچه کوچیک هم دارم

عزیزم منظورم از کیفیت غذا ها شامپو خیلی تاثیر داره منم خودم ریزش دارم بشدت

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

عزیزم ماینوکسیدیل خوبه هم برا ابرو داره هم مو بزنی سرت فرق میکنه ولی اگه قط کنی میریزه داعما باید بز ...

مرسی بابت توضیحاتت افرین پی آر پی شنیده بودم یادم رفته بود هی میگفتم ی چیزی بود خوب بود چی بود 😁😘

آی گفتی کلیپس میزدم میشکست از بس فشار می‌آوردم موهامو نگهداره تو چرا موهات می ریزه دکتر رفتی

پول ندارم من حرص میخوردم از دست دخترم نه خوب میخوره نه خوب درس میخونه اذیتم میکنه نه خوب میخوابه...لجبازم هست

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

پول ندارم من حرص میخوردم از دست دخترم نه خوب میخوره نه خوب درس میخونه اذیتم میکنه نه خوب میخوابه...ل ...

دخترت چند سالشه خدا من فکر میکردم بچه م بزرگ بشه راحت میشم🫠🫠دخترمن ی سال و نیمه تقریبا ...شیر بزور میخوره غذا باید همش فیلم بزارم تو بغلم بچرخونم تا ی لقمه بخوره وزنشم کمه از اول همینجوری بود شکر ب وجودش چقدر حرص خوردم بستری شده چندبار آلرژی داره خواب نداره اصلا رفلاکس شدید داشت تازه خوب شده از بینیش شیر می ریخت بیرون