2777
2789
عنوان

لطفا نظر بدین

56 بازدید | 10 پست

سلام خانوما

خیلی ناراحتم میدونم هرکس مشکلات خودشون رو داره نمیخوام کسیم ناراحت کنم و اعصاب شما رو هم خراب کنم

ولی باید با یکی حرف بزنم

خانوما من تو زندگیم موندم خیلی خسته شدم شوهرم خیلیییییی ولخرج هست چندین بار چند تا پول درشت دستمون اومد شوهرم خرابش کرد واصلا هیچکار درستی نکرد باهاشون.ماشین زیرپاش یه پراید داغونه و مستاجر هست میتونستیم با اون پول یه ماشین عالی بخریم و دوسه تا خونه بسازیم ولی این همش خراب کاری میکنه بابام هم همش غرغرمیکنه که چرا زندگیتون اینجوریه شوهرت ادم نیست و فلان نمیدونم چکار کنم واقعا هم از نفهمی شوهرم خسته شدم هم دلم میخواد مثل بقیه زندگی خوبی داشته باشم 

یه راهکاری یه دعایی چله ای چیزی که جواب میده بگین توروخدا خیلی گیرم خیلی خسته ام یه خواهری کنید راهنماییم کنید

بهش راهنمایی بده ، نه همینجور که اینکار رو بکن اینکار کن ، بهش بگو من دوست دارم تو رو سوار ماشین مثلا شاستی بلند ببینم بیشتر بهت میاد ، من خیلی بهت افتخار میکنم میدونم به جاهای بالایی میرسی ، تو شخصیتت بیشتر به اون خونه ها میاد تو اینجا جایگاهت نیست بیا با این پول اینکار کنیم تا بیشتر روی حرفت اعتبار باشه و ...

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف کی براش مهمه؟ به کی گوش میده؟

کلاااا هیچکس واسش مهم نیست دلش میخواد خرج کنه تا پولش تموم بشه یه پول درشت داشتیم نصفش داد داداشش.بعد میگم چرا اینکارمیکنی خودمو بیشتز نیاز داریم اون مجرده و فلان میگه نههههه اگ من پشت خواهر برادرم نگیرم کی بگیره حالا برادرشم مغازه داره این بیکاره

کلاااا هیچکس واسش مهم نیست دلش میخواد خرج کنه تا پولش تموم بشه یه پول درشت داشتیم نصفش داد داداشش.بع ...

خب پس خرد خرد ازش بگیر حداقل برای خودت و بچه هات پس انداز کن ، ایشون هم بزار خرج کنه تا پولش تموم بشه سخت نگیر 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خب پس خرد خرد ازش بگیر حداقل برای خودت و بچه هات پس انداز کن ، ایشون هم بزار خرج کنه تا پولش تموم بش ...

تا میگم پول بده میمیره میگه ندارم و فللن و چلان ولی برا بقیه داره میلیون میلیون بده من دارم به طلاق فکر میکنم خیلی خسته ام ازش

تا میگم پول بده میمیره میگه ندارم و فللن و چلان ولی برا بقیه داره میلیون میلیون بده من دارم به طلاق ...

اگر شرایطش رو داری جدا شو ، نداری ، بمون درست کن شرایط بچه هاتو ، یا بترسونش حداقل هر ماه یک مقدار نفقه بهتون پرداخت کنه