2777
2789

نمیتونه جدا بشه ، مگه اینکه مرد یکجوری حالا بواسطه مهریه یا هر چی ، راضی به طلاق توافقی بشه !

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلشون چیه علت اصرار به طلاق چیه

وا قعیت خانم رفته مهربش و اجرا گذاشته ۶ ساله ترک کرده خونه رو سالی یه سکه هم میگیره نصف خونه به نامش بود نصف دیگه هم به عنوان مهریه میخواست بگیره که نشد تا جاهایی پیش رفت ولی نشد 

در واقع خیلی شاید اون اقارو اذیت کرده باشه اقا میکه طلاقت نمیدم 

میرم حکم ازدواج مجدد میگیرم 

مگر اینکه نصف خونه رو به نامم بزنی

فقط لطف خدا
نمیتونه جدا بشه ، مگه اینکه مرد یکجوری حالا بواسطه مهریه یا هر چی ، راضی به طلاق توافقی بشه !

وا قعیت خانم رفته مهربش و اجرا گذاشته ۶ ساله ترک کرده خونه رو سالی یه سکه هم میگیره نصف خونه به نامش بود نصف دیگه هم به عنوان مهریه میخواست بگیره که نشد تا جاهایی پیش رفت ولی نشد 

در واقع خیلی شاید اون اقارو اذیت کرده باشه اقا میکه طلاقت نمیدم 

میرم حکم ازدواج مجدد میگیرم 

مگر اینکه نصف خونه رو به نامم بزنی

فقط لطف خدا
وا قعیت خانم رفته مهربش و اجرا گذاشته ۶ ساله ترک کرده خونه رو سالی یه سکه هم میگیره نصف خونه به نامش ...

پس دعوا دو طرف سر خونه است ، خانم اگه خونه براش مهمه صبر کنه تا یک روزی آقا طلاقش بده اگر آرامشش مهم تره ، خونه رو بده بره ، جونش رو آزاد کنه 

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

پس دعوا دو طرف سر خونه است ، خانم اگه خونه براش مهمه صبر کنه تا یک روزی آقا طلاقش بده اگر آرامشش مهم ...

یعنی واقعا اگر اقا بگه طلاقت نمیدم نمیتونه کاری کنه؟؟

و واقعا اون اقا میتونه ازدواج کنه

براش که خونه مهمه چون ۶ ساله سر خونه میجنگن اخرشم هیچی به هیچی ببین قیمت خونه ۶۰۰ میلیون بودشروع شد الان خونه ۶ میلیارد

اگر همون موقع توافق کرده بودند الان با اجاره و رهن همون سه دنگ‌خونه یه خونه دیگه خریده بود ۶ سال خالی افتاد

فقط لطف خدا
وا قعیت خانم رفته مهربش و اجرا گذاشته ۶ ساله ترک کرده خونه رو سالی یه سکه هم میگیره نصف خونه به نامش ...

اازدواج مجدد رو که واقعا میتونه بگیره درسته 

وقتی دلیل کافی برای جدایی نداشته باشه مجبوره از چیزی بگذره تا طلاق بگیره 

یا توافقی باید طلاق بگیره یا عسرو حرج که ظاهرا عسرو حرج نبوده وگرنه ۶ سال طول نمی کشید