2777
2789

خیلی سخته 

نمیتونم شروعش کنم 

هر روز میگم فردا تا وقتی دوباره میشه آخر ماه و پریود میشم چجوری شروع کنم چقد سختمه🥺

نه فقط نماز هیچ کاریم رو روال نیست 

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

فقط اولش سخته همت کن از همین الان بخون،پاشو مغرب عشا تو بخون

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامه های زندگیت را رو‌نماز خواندن بچین اونوقت نظم پیدا می‌کنی یعنی تا نماز بگو تا نماز نخونم کاری ...

بنظرم این روش خوبی باشه اگه حواب بده کلیییی دعات میکنم

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

نخون اگه سختته خب

چشم

معز یه قانونی داره، ۵ ثانیه.

یعنی وقتی ک تصمیم به کاری گرفتی، ۵ ثانیه فرصت داری بلند بشی و انجام بدی وگرنه هزاران توجیه برات می یاره و نمی گذاره.

تا تصمیم به نماز خوندن گرفتی، در لحظه بلند شو، اصلا درنگ نکن.

منم میخوام نماز بخونم بلکه از این حالت گنگی در بیاممن فهمیدم که بدون ارتباط داشتن با خدا نمیتونم زند ...

منم همینطور قبلا که میخوندم خیلییی حالم بهتر بود الان افتضاح تمام کارام بهم ریختس انگار نظم ندارم گناهامم بیشتر شده روحم غم داره