2777
2789
عنوان

دیت اول

498 بازدید | 63 پست

بچه ها بیاااین. بهم گفت بیا شرکتم ببینمت حرف بزنیم ببینم درس و اینارو چیکار کردی. بعد من با خودم گفتم شرکتش خصوصیه میتونه بگه بقیه برن از کجا معلوم گفته بود پیام بده بهت بگم کی بیای. حس خوبی نگرفتم بهش گفتم بریم کافه. بعد کلیییی ساعت اصلا سین نکرد . بعدش ج داد که یکی میبینه بد میشه!!!!فکر بد میکنن واسه خودتم خوب نیس کسی ببینه یه وقت تو کافه مارو باهم!!!!شرمندتم کافه نمیتونم بیام. نظزتون چیه؟چی ج بدم؟منم سین نکردم تا فک کنم ببینم چی بگم

اصلاااا نروووو حس بدی گرفتم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه مشکوکه نرو 

بهش بگو من شرکت نمیام بریم کافه اگه گفت نه کاااات

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

نه مشکوکه نرو بهش بگو من شرکت نمیام بریم کافه اگه گفت نه کاااات

من اصلا تاحالا ندیده بودم یه پسری همچین حرفی بزنه . بگه مردم فکر بد میکنن. واقعا دفه اوله میشنوم میگه واسه خودتم بده

چقدر حس بدی از حرف زدنش گرفتم این یا متاهله یا دوست دختر فاب داره

مجرده میدونم. احتمالا فاب داره . میخواد زیر زیرکی کاری کنه. اینجوریه که کلا پستامم لایک نمیکرد فقط استووری عکسام