2777
2789
عنوان

شوهری که همه اخلاقش خوب باشه همه چی داشته باشه ولی فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 81 پست
شوهرت مثل منه از جای شلوغ مثل عروسی خوشش نمیاد چه اشکالی داره نرو بجاش فردا با شوهرت برید سینما یا ک ...

من دلم میگیره روز عروسی ها حوصله هیچی ندارم همش دلم میخاد گریه کنم

🥰🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوادم دخالت نمیکنن البته منم هربار یه دلیل الکی میارم

واقعیت رو به والدین ات بگو 

باید باهاش اتمام حجت کنن 

همسرت حق این رو نداره بخواد شما رو از شادی محروم کنه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

از نظر من کلاس داره ادم گوش به حرف شوهرش کنههرچی نباشه اون شریک زندگیشهاون مردشهاقتدار شوهرش حفظ میش ...

من خیلی گوش کردم حرفاشو

هیچی هم ازش نخاستم

فقط گفتم بذار برم عروسی

🥰🥰
از نظر من کلاس داره ادم گوش به حرف شوهرش کنههرچی نباشه اون شریک زندگیشهاون مردشهاقتدار شوهرش حفظ میش ...

این حرفا چیه 

طرف شوهرشه اربابش که نیس بگه وای شوهرم نمی‌ذاره روم غیرت داره فلان 

والا یه کتاب میخوندم شوهره کتکش میزد میگف شوهرم غیرتی شده جای دستای اون رو صورتمه همین قدر ذلیللل!!!!!

حرف شما خیلی مسخرس 

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  
واقعیت رو به والدین ات بگو باید باهاش اتمام حجت کنن همسرت حق این رو نداره بخواد شما رو از شادی محروم ...

کاش یه راهی بود بدون دعوا و تنش حل میشد چون یه دختر دارم نمیخام اذیت بشه

🥰🥰

کلاست تو حلقم 😆😆😆

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

کاش یه راهی بود بدون دعوا و تنش حل میشد چون یه دختر دارم نمیخام اذیت بشه

نه خب قرار نیست دعوا کنی که گفتم بشینن خیلی آروم باهاش حرف بزنن 

بگن دختر ما نیاز به شادی داره دخترتون هم همین طور اونم نیاز داره اخه نمیشه که 

این حرفا چیه طرف شوهرشه اربابش که نیس بگه وای شوهرم نمی‌ذاره روم غیرت داره فلان والا یه کتاب میخوندم ...

حرف شما خیلی درست و نامسخره...

شما خوبی کلا

افرین.

وقتی با نگاه من به رابطع زن و شوهری نمیتونی بکنی

دلیل ندارع بخوام با شما بحث کنم

نه خب قرار نیست دعوا کنی که گفتم بشینن خیلی آروم باهاش حرف بزنن بگن دختر ما نیاز به شادی داره دخترتو ...

خیلی صحبت کردم یه ساعت پیش هم گفتم به دخترم گفت تو با مادربزرگت برو ما نمیاییم

🥰🥰
حرف شما خیلی درست و نامسخره...شما خوبی کلاافرین.وقتی با نگاه من به رابطع زن و شوهری نمیتونی بکنیدلیل ...

تا شما طرز فکرت این باشه کاری نمیشه کرد 

بعد میای میگید شوهرم دس روم بلند کرد شوهرم ال کرد بل کرد 

تقصیر خودتونه که طرف شریک زندگی نمی‌دونید ارباب خودتون میدونید ک انگار صاحبتونه 

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن