2777
2789
عنوان

شوهری که همه اخلاقش خوب باشه همه چی داشته باشه ولی فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 81 پست
تنها یبار نیست که این چندمین عروسی هست نرفتم فردا هم عروسی دختر خالم هست نمیذاره

کلا ازش نپرس برم یا نه. چند روز قبل عروسیا برو خرید لباس و ارایشگاه و ...  عروسیا فامیل خودشم نمیره؟

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
احتمالا همسر اسی یه دلیلش پول ندادن به عروس و داماد هست و این ماه نمی‌رسه لابد و حقوقش نمی‌رسه و می ...

نه عزیزم مالی نیست لباس اینا هم نیست

میگه من از عروسی خوشم نمیاد یکمم از فامیلام خوشش نمیاد اما عروسی طرف خودش بودنی هم نمیره 

🥰🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله من کلا توقعاتم پایینه بساز بسوز میکنم باهاش

همون دیگه واسه همین پرو رو شده 

استارتر شادی حق توعه 

واسه حقت کوتاه نیا 

تو هم‌جوانی دل داری 

چطور دلش میاد یه دختر جوان تو خونه نگه میداره چرا اینقدر خدا نترسه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

یعنی عروسی خواهر و برادر هم نه؟!

همسر من هم برای مهمونی رفتن و مهمون اومدن بد قلقه‌! ولی اجازه نمیده و این حرفا نیست، از اینکه دور و برش شلوغ باشه خوشش نمیاد. وگرنه موارد مهم مثل مجلس اقوام نزدیک، هرنوع مجلسی، اتفاقا دست اندر در کاره!

دیگه خودتون بسنجید، علت مهمه و با یک دلیل موجه میشه راضی شد.

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

احتمالا همسر اسی یه دلیلش پول ندادن به عروس و داماد هست و این ماه نمی‌رسه لابد و حقوقش نمی‌رسه و می ...

صفحه بعدی گفته برای مسائل مالی نیست 

حرفش زوره 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

تنها یبار نیست که این چندمین عروسی هست نرفتم فردا هم عروسی دختر خالم هست نمیذاره

میدونم دلت میخواد اما چی کار میشه کرد اقات نمیذاره

یا رو مخش کار کن و راضیش کن یا نرو اتفاق خاصی نمویفته

نه عزیزم مالی نیست لباس اینا هم نیستمیگه من از عروسی خوشم نمیاد یکمم از فامیلام خوشش نمیاد اما عروسی ...

شوهرت مثل منه از جای شلوغ مثل عروسی خوشش نمیاد 

چه اشکالی داره نرو 

بجاش فردا با شوهرت برید سینما یا کافه یا قهوه خونه یا پیتزایی یا ...

که فردا بهت خوش بگذره فقط نگو که اینم نمیزاره چون خودش هم خوشحال میشه باهات.ن بیاد بیرون.

چند عروسی که گذشت نرفتیم شبا تا صبح اشک ریختم

خیلی بیوجدانه 

خانوادت حرفی نمیزنن؟

یعنی عروسی خواهر و برادر هم نه؟!همسر من هم برای مهمونی رفتن و مهمون اومدن بد قلقه‌! ولی اجازه نمیده ...

عروسی خواهر بردارم نشده هنوز ولی مراسم ختم یا یکی مریض بودنی عیادت اینا میره ولی فقط عروسی نمیاد 

🥰🥰