نازیجون3پریجون مدیر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4439 عنوان شوهری که همه اخلاقش خوب باشه همه چی داشته باشه ولی فقط | مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 81 پست فقط عروسی فامیلا نذاره بری چه رفتاری میکنید؟نگید طلاق لطفاکاش یه راهی بود 🥰🥰 1403/09/21 | 22:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازیجون3پریجون مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4439 خیلی بیوجدانه خانوادت حرفی نمیزنن؟ خانوادم دخالت نمیکنن البته منم هربار یه دلیل الکی میارم 🥰🥰
نازیجون3پریجون مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4439 شوهرت مثل منه از جای شلوغ مثل عروسی خوشش نمیاد چه اشکالی داره نرو بجاش فردا با شوهرت برید سینما یا ک ... من دلم میگیره روز عروسی ها حوصله هیچی ندارم همش دلم میخاد گریه کنم 🥰🥰
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59628 خانوادم دخالت نمیکنن البته منم هربار یه دلیل الکی میارم واقعیت رو به والدین ات بگو باید باهاش اتمام حجت کنن همسرت حق این رو نداره بخواد شما رو از شادی محروم کنه از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
نازیجون3پریجون مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4439 از نظر من کلاس داره ادم گوش به حرف شوهرش کنههرچی نباشه اون شریک زندگیشهاون مردشهاقتدار شوهرش حفظ میش ... من خیلی گوش کردم حرفاشوهیچی هم ازش نخاستمفقط گفتم بذار برم عروسی 🥰🥰
sssssaaaarrrraaaaa عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 1739 از نظر من کلاس داره ادم گوش به حرف شوهرش کنههرچی نباشه اون شریک زندگیشهاون مردشهاقتدار شوهرش حفظ میش ... این حرفا چیه طرف شوهرشه اربابش که نیس بگه وای شوهرم نمیذاره روم غیرت داره فلان والا یه کتاب میخوندم شوهره کتکش میزد میگف شوهرم غیرتی شده جای دستای اون رو صورتمه همین قدر ذلیللل!!!!!حرف شما خیلی مسخرس اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن
نازیجون3پریجون مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4439 واقعیت رو به والدین ات بگو باید باهاش اتمام حجت کنن همسرت حق این رو نداره بخواد شما رو از شادی محروم ... کاش یه راهی بود بدون دعوا و تنش حل میشد چون یه دختر دارم نمیخام اذیت بشه 🥰🥰
xmimmim عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 2861 من خیلی گوش کردم حرفاشوهیچی هم ازش نخاستمفقط گفتم بذار برم عروسی حق داری که بخوای بریحس بدی داره
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59628 از نظر من کلاس داره ادم گوش به حرف شوهرش کنههرچی نباشه اون شریک زندگیشهاون مردشهاقتدار شوهرش حفظ میش ... کلاست تو حلقم 😆😆😆 از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59628 کاش یه راهی بود بدون دعوا و تنش حل میشد چون یه دختر دارم نمیخام اذیت بشه نه خب قرار نیست دعوا کنی که گفتم بشینن خیلی آروم باهاش حرف بزنن بگن دختر ما نیاز به شادی داره دخترتون هم همین طور اونم نیاز داره اخه نمیشه که از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
xmimmim عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 2861 این حرفا چیه طرف شوهرشه اربابش که نیس بگه وای شوهرم نمیذاره روم غیرت داره فلان والا یه کتاب میخوندم ... حرف شما خیلی درست و نامسخره...شما خوبی کلاافرین.وقتی با نگاه من به رابطع زن و شوهری نمیتونی بکنیدلیل ندارع بخوام با شما بحث کنم
نازیجون3پریجون مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4439 نه خب قرار نیست دعوا کنی که گفتم بشینن خیلی آروم باهاش حرف بزنن بگن دختر ما نیاز به شادی داره دخترتو ... خیلی صحبت کردم یه ساعت پیش هم گفتم به دخترم گفت تو با مادربزرگت برو ما نمیاییم 🥰🥰
sssssaaaarrrraaaaa عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 1739 حرف شما خیلی درست و نامسخره...شما خوبی کلاافرین.وقتی با نگاه من به رابطع زن و شوهری نمیتونی بکنیدلیل ... تا شما طرز فکرت این باشه کاری نمیشه کرد بعد میای میگید شوهرم دس روم بلند کرد شوهرم ال کرد بل کرد تقصیر خودتونه که طرف شریک زندگی نمیدونید ارباب خودتون میدونید ک انگار صاحبتونه اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن