جاری من رفتارهای جالبی داره چند تاشو بگم دست تون میاد.
ما یک سال زودتر از اونا عروسی کردیم ولی بچه نداشتیم یک ماه بعد از عروسی اونا مادرشوهر بهم گفت حالا دیگه بچه بیار من گفتم حالا تا چند ماه دیگه تو فکر اقدامم. جرایم که شنید بدو بدو اقدام کرد و زودتر از من حامله شد بعداً که من بچه آوردم گفت از حسودی من بوده...
تابستونی شوهرم رفت خونه مادرشوهر گفت ما میخواهیم بریم شمال سهشنبه اونا بدوبدو با ماشین خراب با بستن دوشنبه به سمت شمال بعد به ما گفتن چه جالب شما هم می خواستید برید!!
تازه ما تو یه ساختمون هم زندگی می کنیم اونا خیلی وقتا مهمونی حالت پارتی میگیرن قاطی و مست و از این حرفا حالا مدتی بود دقیقا هروقت من و شوهرم دعوامون میشد و صدامون بلند میشد اینا دو ساعت بعد صدای ضبط تا آخر خنده تا آخر و پارتی...
این بار بعد شش سال برای اولین بار من گفتم مگه اینجا خراب خونه هست؟! هروقت ما اوقاتمون تلخه ایشون رقص شون به راهه...انگار به گوشش رسیده و اون که خدا میدونه از لج ما دقیقا زمان دعوای ما پارتی می گرفته حالا دست پیش گرفته که من ناراحت شدم.
حالا فردا عروسی رفیق مادرشوهره من و اون هر دو دعوتیم احتمال میدم اگه منو ببینه باهام سرد برخورد کنه موندم برم یا نرم ؟!
و اینکه کلا در مقابل این دست پیش گرفتن هاش چه کنم؟ همیشه یه طوری وانمود میکنه که اول من فلان کارو کردم و تو از من تقلید کردی در صورتیکه برعکسه