2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طالعِ ازدواج از طریف حروف ابجد 

هر دو تیتر 

رزق و روزی از چه راهی برای شخص میاد 

وضعیت رزق و روزی در شهر یا روستای محل زندگی یا شهر یا روستای مد نظر چگونه است 

ملاک اسم شناسنامه ای هست ولی اسم شناسنامه ای تفاسیری داره یعنی این اسکرین : 

مثلا ابوالفضل زاده ی مائده شهر محل زندگی خرم آباد 

میشه ابولفضل مااده خرم هباد ( یا خرم اااااباد ) 

برای محاسبه ی راحتتر : برنامه ی نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی نام = رو از بازار نصب کن ( یه برنامه ی زمینه صورتیه که یه نوزاد بادکنک دستشه ) و قسمت اولِ اون برنامه ( محاسبه ی ابجد = اسامی رو با اون تفاسیری که گفتم وارد کن تا ابجدِ صحیحش به دست بیاد )

بقیه ی مطالب از مباحث ابجد 

ببینید برای اینکه اسامی رو محاسبه کنید و با هم جمع کنید { یعنی اسم شخص و اسم مادرش را با هم جمع میکنیم } ( ممکنه بپرسید مگه میشه اسامی رو با هم جمع کرد = در اینجا باید اسم را به ابجد کبیر در آورد سپس محاسبات انجام بگیره .

♦️♦️♦️ اسامی با اون تفاسیری که گفتم ( یعنی ۲ تا اسکرین که پرتقالی کردم در پست قبلی ) 

یعنی این تفاسیر : 

مثلا ابجد کبیرِ اسمِ علی میشه ۱۱۰ 

فاطمه ۱۳۵ 

مریم ۲۹۰ 

مائده ( مااده‌= ۵۱ ) 

پروین ( میشه روین ) 

مژگان ( میشه مان ) 

کبری ( میشه کبرا ) 

ابوالفضل ( میشه ابولفضل ) 

و غیره 

************&&&&&&************

♦️♦️♦️ برای راحتی در محاسبه و در آوردنِ ابجدِ اسامی : برنامه ی نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی : رو از بازار نصب کزدم و اسامی رو در قسمتِ اول ا ن برنامه وارد میکنم تا ابجد کبیر  به دست بیاد