2777
2789
عنوان

دیگه حالم داره بهم میخوره

98 بازدید | 6 پست

تو تاپیک قبلیم گفتم از خانواده پدریم متنفرم و دلیل اصلیش هم اینه...

پسرعمم منو میخواد ولی من خیلی بچم و چند باری عمه هام و مامانبزرگم خونشون دعوت کردن و گفتن زنش شو امشب خونه ی عمم که خیلی از بقیه دوستش دارم دعوت شدم و تیپ زدم و خوشگل کردم  با خوشحالی رفتم و رفتم اونجا دقیقا پسرعممو دیدم پنچ دیقه بعد خانوادمم اومدن پسرعمم زل زده بود بهم واقعا داشت دستام میلرزید نمیدونمم چرا باید بخاطر ی بی عرضه ی مثل اون بترسم داداشم برگشت گفت به چی زل زدی؟بعد از شام مامانبزرگم سر بحث منو و پسرعمم رو باز کرد بابام مخالف بود و مامانم عصبی بود پسرعمم به شوخی با خنده گفت عروسیمینو کجا بگیریم داداشم برگشت حالشو گرفت سریع پاشدم اومدم خونه یکم دیگه اونجا بودم دعوا میشد،چیکار کنمم؟!از اینکه باهاش چشم تو چشم متنفرم حتی اون عمه ی که دوسش داشتم الان ازش متنفرم هنوزم دستام داره میلرزه...

سفت و سخت بگیر خوتو کنترل کن اگه چیزی گفت اخم کن و بهش چشم غره برو

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان