دوستان من چن ماه پیش متوجه یه چیزایی از شوهرم شدم تو گوشیش به یه خانم ویس داده بود.ازش که پرسیدم کلا ماسمالی کرد.بعدش مادرم بهم زنگ زد گفت شوهرت رفتاراش خیلی مشکوکه.اومده خونمون خیلی خودشو بهم نزدیک کرده.گفته به چشم مادری میبینمت و اینا.ولی شوهرم خودش چیزی بهم نگفت.خلاصه دعوای شدیدی باهاش کردم و تا مرز طاق رفتم.ولی بخاطر بچه هامو آبروم و اینکه دلیلاش واسم موجه بود برگشتم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا چن روز پیش مادرم مریض بود.اخه تنهاست.بابام شهرستان کار میکنه.به شوهرم گفتم منو ببر پیش مامانم نبرد.منم به مامانم زنگ زدم گفتم بهش زنگ بزنه منو ببره.اونم تنهایی رفته بود.به مادرم گفته بود فکرای بد درمورد من نکن.من عین پسرتم.نمیشه خونتون نیام.گفته بود ببرمت دکتر.مامانم نرفته بود.بعدش اومد منو برد.به منم نگفت قبلش اونجا بوده