2777
2789
عنوان

رابطه شوهرم با مادرم

4076 بازدید | 32 پست

دوستان من چن ماه پیش متوجه یه چیزایی از شوهرم شدم تو گوشیش به یه خانم ویس داده بود.ازش که پرسیدم کلا ماسمالی کرد.بعدش مادرم بهم زنگ زد گفت شوهرت رفتاراش خیلی مشکوکه.اومده خونمون خیلی خودشو بهم نزدیک کرده.گفته به چشم مادری میبینمت و اینا.ولی شوهرم خودش چیزی بهم نگفت.خلاصه دعوای شدیدی باهاش کردم و تا مرز طاق رفتم.ولی بخاطر بچه هامو آبروم و اینکه دلیلاش واسم موجه بود برگشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چن روز پیش مادرم مریض بود.اخه تنهاست.بابام شهرستان کار میکنه.به شوهرم گفتم منو ببر پیش مامانم نبرد.منم به مامانم زنگ زدم گفتم بهش زنگ بزنه منو ببره.اونم تنهایی رفته بود.به مادرم گفته بود فکرای بد درمورد من نکن.من عین پسرتم.نمیشه خونتون نیام.گفته بود ببرمت دکتر.مامانم نرفته بود.بعدش اومد منو برد.به منم نگفت قبلش اونجا بوده

حالا چن روز پیش مادرم مریض بود.اخه تنهاست.بابام شهرستان کار میکنه.به شوهرم گفتم منو ببر پیش مامانم ن ...

بیچارع مادرت که چه آدم کثیفی وارد زندگیش شده و نمیتونه هم دورش بندازه بخاطر دخترش باید احترامش هم کنه تپ چطور کنار همچین آدم کثیفی شبتو روز میکنی

من فهمیدم بازم باهاش دعوا کردم که چرا تنهایی رفتی.حق نداشتی بری.اونم گفت تو خیلی بیجا میکنی به من اینجوری میگی.من خونه پدرزنمه میرم میام.فکرات کثیفه.چن روزه باهاش قهرم.اصن نمیدونم حرفاش درسته یا نه.ته دلم میگه حرفاش راسته ولی دیگه حتی نمیخام ببینمش

مامانت بهش اصلاا رو نده و تحویلش نگیره بدون تو تو خونه راهش نده هر چقدر مرد کثافت باشه دیگه حداقل حر ...

دقیقا مادرم خیییییلیییی بهش محبت میکرد.بهش گفتم مادر من اخه چرا اینقد به داماد رو میدی.اونم اینجوری میکنه