2777
2789

تو خانواده نامزدم یکی هست که مدام برای اختلاف انداختن بین ما دعا و جادو میکنه یعنی تا با هم خوبیم اون میره اختلاف و فاصله و جنگ و دعوا میندازه بارها بارها جاهای مختلف رفتیم دو تایی وقتی اون خودش هم رفت بهش گفتن و موقتا خوب شدیم باز دو ماه بعد تکرار میشه حالا مشکل اینکه اون نمیخاد قبول کنه میکه تو دیوانه ای عقب افتاده ای حیف تحصیلات اصلا چرا به چنین چیزی فکر میکنی نه فلانی همچین آدمی نیست مشکلات ما از خودته و فلان 

واقعا داره دیوانه م میکنه مثل روز روشن هزار نفر بهش گفتن اما تو کتش نمیره میکه اصلا در این مورد حرف نزن وقتی میکم میفته به جونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون یه نفر کیه خیلی مهمه بعدشم عزیزم شاید واقعا نامزدت یا خودت رفتارتون نادرسته اینطور به نظر میاد ی ...

خواهر عزیزش بله براش مهم 

ببین تا همدیگه رو میبینم و جند روزی که با هم هستیم به محض اینمه تز هم جدا میشم رفتار نامزدم عوض میشه مدام جر و بحث میکنه مثلا اینی که در خالت عادی روزی جند بار زنگ میزنه وقتی دعا میشه میگه حوصله ندارم حرف بزنم خسته مو تا اعتراض میکنم شروع میکنه به دعوا بعدم ببین مثل روز برام روشن چون طوری میشه که بی دلیل با هم دعوا میکنیم من فقط اشک میریزم تو خونه خودش یکبار دعا رو پیدا کرد تو خونه شون تو بالشتش

خواهر عزیزش بله براش مهم ببین تا همدیگه رو میبینم و جند روزی که با هم هستیم به محض اینمه تز هم جدا م ...

خب پس دعا می‌کنه 

اینکه با همین بعدا سرد میشه می‌تونه اینطور باشه که شاید خانوادش پشتت بدگویی میکنن چون این اتفاق برای من پیش اومده رابطت با مادرشوهرت چطوره

و اینکه عزیزم یه دعای باطل السحر دعا نیستا ذکره از گوگل سرچ کن بنویس تو جلوتر از خواهرش بزار تو بالشتش برای خودتم بخون اگه پیدا کردم برات می‌فرستم روزی ۱۰۱ بار هم ذکر یا ودود بگو بگذرون تا عروسی کنین بعد عروسی اون خونتون حواست بهش باشه

از امیرالمومنین (علیه السلام) نقل است که باید این دعا روی پوست آهو نگارش و به وی آویزان یا همراه شود. حضرت در این روایت می فرماید: «نوشتن این دعا روی پوست آهو و آویزان کردن آن به شخص باعث میشود ضرری از سحر و طلسم و نیرنگ ها به شخص وارد نشود».

متن این دعا چنین است:

متن دعای دفع سحر

متن دعای دفع سحر حضرت علی (علیه السلام) که خاصیت دفع طلسم و سحر را دارد چنین است:

( ِبسْمِ اللّهِ وَبِاللّهِ وَماشاءَ اللّهِ بِسْمِ اللّهِ لاحَوْلَ وَلاقُوَّةِ اِلاّ بِاللّهِ قالَ مُوسى ما جِئْتُمْ بِهِ السِّحْرَاِنَّ اللّهَ سَيُبْطِلُهُ اِنَّ اللّهِ لايُصْلِحُ عَمَلَ الْمُفْسِدينَ فَوَقَعَ الْحَقُ وَبَطَلَ ماكانُوا يَعْمَلُونَ فَغْلِبُوا هُنالِكَ وَانْقَلَبُوا صاغِرينَ)

این یه نمونشه

خب پس دعا می‌کنه اینکه با همین بعدا سرد میشه می‌تونه اینطور باشه که شاید خانوادش پشتت بدگویی میکنن چ ...

مادرش خوبه با شخصیت دنبال این کارا نیست 

ببین من باطلش میکردم اما فقط برای همون دعاست حصار ایجاد نمیکنه وقتی دوباره دعا میزنه باطل السحر دیگه اثر نمیکنه باید برم دوباره باطل کنم که دیگه واقعا خسته شدم 

نه بدگویی نمیکنن بکنن دهن بین نیست زیاد 

بت خودم تصمیم میگیرم هی که بش نکن خودم برم باطل کنم باز نمیینونم ازاینکه خواهرش و خوب میدونه ومیکه تو چون دیونه ای یکدفع بهم میریزی واقعا کلافه میشم ببشتر بهاش دعوا میکنم

مادرش خوبه با شخصیت دنبال این کارا نیست ببین من باطلش میکردم اما فقط برای همون دعاست حصار ایجاد نمیک ...

اصلا در مورد خواهرش بدگویی نکن اگه این کارو بکنه همسرت بهروزی خودش متوجه میشه میدونم سخته ولی عزیزم قطعا طرف داریشو می‌کنه درکت میکنم

بنظرم لازم نیست جایی بری باطل کنی که اذیت بشی همین اذکار و آیه هارو بخون اگه اون به دعا متوسل میشه تو به خدا متوسل شو انشاءالله که خدانگهدار عشقتون و رابطتتون باشه چیزی نمیشه دعای محبت بین زن و شوهرم زیاد بخون یا ودود که گفتم معرکه‌س

اصلا در مورد خواهرش بدگویی نکن اگه این کارو بکنه همسرت بهروزی خودش متوجه میشه میدونم سخته ولی عزیزم ...

مرسی عزیزم از انرژی و دعای قشنگت همچنین برای شما ان شالله

اره نباید بگم چون من به امید این میگم که یکبار فقط یکبار درکم گنه تازه آقا بر میگرده میگه یکبار دیگه بگی اون دعا میگیره بلاکت میکنم !انتطار دارم درکم کنه قبول کنه اما بدتر آزارم میده دیگه در مورد خواهرش یک کلمه حرف نمیزنم چون دقیقا رابطه ی عکس داره

من نمی‌دونم چی میدن به این افراد حالا این خواهره نوشته گذاشته تو بالشت همسرت اصن پیگیر نشد که این از ...

میدونه خپاهرشه یکبار تلفنی شنید که داشت راجع به دعا و چاپ حرف میزد اما مسخ شده ست انگار میگه ولش کن رو من اثر نداره!!!

در حالیکه من تاثیرش و به وضوح میبینم 

مرسی عزیزم از انرژی و دعای قشنگت همچنین برای شما ان شاللهاره نباید بگم چون من به امید این میگم که یک ...

فداتشم 

بله عزیزم همه مردا همینن عیب خانوادشونو نمیپذیرن چه بسا که تو نامزدی بزار عروسی که کردی جا پات که سفت تر شد خواهر رو جمع می‌کنی خودت زیاد درگیرش نشو😘

میدونه خپاهرشه یکبار تلفنی شنید که داشت راجع به دعا و چاپ حرف میزد اما مسخ شده ست انگار میگه ولش کن ...

یکبار که پیششون بودی بگو تو بالشت شوهرم دعا پیدا کردیم رو ما که تاثیر نداره ما روز به روز عاشق هم میشیم ولی خدا خیرش نده کسی که این کارو می‌کنه انشاءالله هر دعایی بوده برگرده تو زندگی خودشو بچه‌اش این پیش شوهرت نگو چون می‌دونه خواهرش و میگی تنها که گیرشون آوردی نفرین کن خواهر بترسه بلکه

فداتشم بله عزیزم همه مردا همینن عیب خانوادشونو نمیپذیرن چه بسا که تو نامزدی بزار عروسی که کردی جا پا ...

راست میگی چشم اخه یک چیز بگم به خدا که اصلا رفتارم دست خودم نیست به خودم میگم چیزی نگو آروم باش دعوا نکن اما به محض اینکه زنگ میزنه دیوانه میشم دعوامون میشه بعد نیم ساعت دوباره آروم میشم 

از اینکه زندگیم به یه بد ذات و جادوگر وصل سده خیلی از خدا دلخورم از زندگیم دلخورم