2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کل حقوق و حساب کتابا بامن باشه.

هرجا میریم حتماحتما بهمدیگه اطلاع بدیم بی خبرنداریم همدیگه رو

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

اینکه توی دعوا و دلخوری ، بی احترامی و فحش دادن ممنوعه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

شب رو جدا از هم نباید بخوابیم هیچوقت 

اگر از هم ناراحتیم و بحثمون شده نباید قهر کنیم و حرف نزنیم 

تو خونه بحث بزرگ نباید کنیم و حتما باید از فضای خونه بریم بیرون 

توهین نکنیم و احترام بذاریم بهم دیگه 

یه تایمی رو من برای خودم بذارم و با دوستام باشم یه تایمی همسرم حتی اگر اون یکی تو خونه یا سرکار باشه.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اینکه هیچکدوم حق نداریم کلامی از زندگیمون به بقیه بگیم ، حتی اگر اسمش مشورت یا درددل باشه 

جز شیفت کاری و سفر هیچکدوم شب بیرون خونه و جدا نمیخوابیم 

هر مشکلی پیش اومده باشه روند زندگی نباید بهم بریزه

بدون‌ اطلاع و مشورت هم برای کسی هدیه نمیگیریم . دعوت نمیکنیم . جایی نمیریم . به کسی قرض نمیدیم . ضامن نمیشیم 

جلوی دیگران با هم بد یا تند حرف نمیزنیم و همو اصلاح نمیکنیم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan