2777
2789
عنوان

کمک تورو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 39 پست
خب اصلا نمیرسم اینجوری من بزور توی دوهفته درسارو جمع میکنم تنها کاری که تونستم واسه مرور داشته باشم ...

دنبال منابع مختلف نباش یه منبع رو خوب بخون 

وبه فکر ازمونم نباش من اگه  میگم پنج دور برا کنکورت میگم بمونه تو ذهنت

تو دوهفته فقط چهار  بار میتونی هر مبحث ومرور کنی  وکافیه برا ازمونت 

یه منبع همونطور که من گفتم بخون 

برا پایه هم فقط ازمون های مختلف ودانلود کن بزن وکتابت ونکاتی که یاداشت کردی ازتست ها

ببینم مدرسه میری شما ؟

بابا ایوووولللل

اشتباهی که من کردمو تو نکن

ریاضی و عین من صفر نزار

حداقل از مبحث آسون دوتا تستشو بزن اسم مبحثو یادم نیست جملات منفی مثبت بود Pو Rنمیدونم چی

فلسفه منطقو هم جدی بگیر به شدت برای من یه نفر سخت بودش فقط شانس اوردم منفی نزدم ۷درصد زدم

ممنون میشم برای موفقیتم صلوات بفرستید🥲❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این هفته امتحانش میکنم نتیجشو میگم ولی حداکثر میشه یه هفته چون نوبت اولم شرو میشه

ببین این روشی که گفتم برا  یک الی دودرست که سخت تره حفظیاتش برات بیشتره انجام بده 

چون  برا همه درسا نمیرسی اینکارو بکنی 

من خودم برای یکی وگاهی دودرس اینکارو میکردم

دنبال منابع مختلف نباش یه منبع رو خوب بخون وبه فکر ازمونم نباش من اگه میگم پنج دور برا کنکورت میگم ...

اها فکر کردم واسه همه درساس! 

اره چون تشریحی هم باید کنارش تقویت بشه واسه نهاییا

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛

اشتباهی که من کردمو تو نکنریاضی و عین من صفر نزارحداقل از مبحث آسون دوتا تستشو بزن اسم مبحثو یادم نی ...

من ریاضیم خوبه تو ازمونا نوسانیه ولی خب 40.50.60میزنم حداقل

منطقو فلسفه رو هم خیلی تست میزنم

میگم شما عروض سماعی کار میکردین؟ 

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛

ببین این روشی که گفتم برا یک الی دودرست که سخت تره حفظیاتش برات بیشتره انجام بده چون برا همه درسا ...

ویک سوال دیگه هنوز من واسه تاریخ و جغروفیا نه تست میزنم نه کتاب کمک درسی دارم این ازمونو فقط واسه اشنایی با فایل تاریخ تست زدمو لقمه جغرافی

بنظرت کتاب تهیه کنم؟ 

ویک سوال دیگه هنوز من واسه تاریخ و جغروفیا نه تست میزنم نه کتاب کمک درسی دارم این ازمونو فقط واسه اش ...

اره شما چون تاریخ وجغرافیا جز دروس کنکورته 

باید تهیه کنی کتاب درسی خوبه اما کافی نیست 

اگه سطح ضعیف ومتوسط برا هردوشون در کنار کتاب جامع خیلی سبز کار کن 

من ریاضیم خوبه تو ازمونا نوسانیه ولی خب 40.50.60میزنم حداقلمنطقو فلسفه رو هم خیلی تست میزنممیگم شما ...

خیلی خوبه ریاضیو اینجوری بزنی تزارت و میکشه بالا

بله عروض و به صورت سماعی کارمیکردم👌

ممنون میشم برای موفقیتم صلوات بفرستید🥲❤️
خیلی خوبه ریاضیو اینجوری بزنی تزارت و میکشه بالابله عروض و به صورت سماعی کارمیکردم👌

فیلم میدیدین؟ 

اره شما چون تاریخ وجغرافیا جز دروس کنکورته باید تهیه کنی کتاب درسی خوبه اما کافی نیست اگه سطح ضعیف و ...

عزیزم من مهروماه هومان گرفتم بنظرت خوبه 

میشه بگی چجوری باید بخونم هم کتابو هم درسنانه رو هم تست زدن تاریخ جغرافیا رو🙏