2777
2789
عنوان

جان گفتن همسر به زن غریبه

2295 بازدید | 136 پست

بچه ها من خیلی خوشحال داشتیم آماده می‌شدیم که بریم بیرون که یه دفعه یه خانوم که من در جریان هستم گاهی برای کاری به همسرم زنگ میزنن تماس گرفت و داشتن محترمانه باهم حرف میزدن که یهو اون خانوم چیزی گفت که همسرم متوجه نشد و گفت جان؟

و داستان دعوای وحشتناک ما رقم خورد من واقعا از این مردایی که به کسی جان میگن بدم میومد چندشم میشد هر مغازه ای بهم بگن جان بدم میاد،اون میگه عادته تکه کلامه...

خلاصه بگم که هرچی فحش بود بهم دادیم و الآنم قهریم حالم ازش بهم میخوره دست خودم نیست از این شکل مردا بدم میومد سرم اومده...

چندش آوره برام یه مرد خیلی سبک به زن غریبه بگه جان،متاسفانه همچین مردی شوهر منه و من نمیدونم چکار کنم حالم ازش بهم خورد

فکر میکردم فقط به من میگه حالا ببین جاهایی که من نیستم تا حالا به چند نفر گفته و اونا با خودشون گفتن شوهره من دنبال مخ زنیه

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم عادت دارم میگم قربونت یا جان

متاسفانه یبار از دهنم دراومد جلو شوهرم به فروشنده گفتم😐 بدون قصد و قرض

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

من تیکه کلامم قربانت برم هس 🥲🤦‍♀️

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^