2777
2789
عنوان

زندگی راحت خواهر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 37 پست
دیگ توی زندگی دخترش ک دخالت نمیکنه.خواهرشوهرت خوش شانسه ک همچین مادری داره

آرهواقعاااا حتی شوهرش سفر نبره اینو مادرش میبره

عر کاری شوهره نکنه مادره میکنه

برای همین با شوهرش هیچ اختلافی نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرهواقعاااا حتی شوهرش سفر نبره اینو مادرش میبرهعر کاری شوهره نکنه مادره میکنهبرای همین با شوهرش هیچ ...

دیگ شوهرو میخواد چیکار.مادرش از همه لحاظ تامینش میکنه.حالا اسم شوهره هم ک هس.همچین مادری بنظرم یه نعمت 

دیگ شوهرو میخواد چیکار.مادرش از همه لحاظ تامینش میکنه.حالا اسم شوهره هم ک هس.همچین مادری بنظرم یه نع ...

واقدامات شوهر فقط ۹ شب میاد برای خودش زندگی میکنه

اینم با مامانش زندگی میکنه

مادره خیلیی خیلیی هواشو داره

جوون عجب مامانی😂

من نمیدونم چرا نمیتونم برم خونه مامانم چندساعت که میرم دلم براخونم تنگ میشه هرچند خونه که میام پشیمون میشم🤣

مامانم بنده خدا شاید هزار بار بم گفته بیشتر بیاد ول انکاری نمیتونه البته اینکه بچم خیلی شیطونه بی تاثیر نیست هفته یدفعه ۴و۵ ساعت میرم

مآدرس رماتیسم هم داره با کلی درد ولی خود مادره بیشتر میخواد این برهماهی ۶ هم‌پول تو جیبی بهش میده

ی چیزی درست نیست انگار دخترش ی مشکلی داره این قد هواشو داره .من خودم ی زنعمو دارم دختر اخریش رو خیلی هواشو داره به همه ی بچه هاش توصیه کرده هوای دختر کوچکیش رو داشته باشن .هر ماه هم بهش پول میده ..اما دخترش سرطان داره .همه ی این رفتارا برا این هست که زندگیش از هم نپاشه ...

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

ی چیزی درست نیست انگار دخترش ی مشکلی داره این قد هواشو داره .من خودم ی زنعمو دارم دختر اخریش رو خیلی ...

میدونی مشکل از مادرت نه دختر

مادر نمیتونه تنها بمونه

از یک ساعت تنهایی خوشش نمیاد

برای همین مدام دوست داره این اونجا باشه یا خودش بره خونشون