شب یلدا خونه مادرشوهرم دعوتیم اما دلم نمیخواد برم چون با خواهر شوهرای عوضیم قطع ارتباطیم نمیخوام ببینمشون اصلا ، نمیدونم چه بهونه ای بیارم که پدر شوهر مادرشوهرم ناراحت نشن 🤷🏻♀️ خودشون خیلی خوبن اما دختراشون اصلا ،حسودن و عفریته . به نظرتون چه بهونه ای بیارم که ناراحت نشن
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه روز دوروز موندنی بیحال شو برو دستشویی انگشت بکن ته حلقت بالا بیار هی برو تند تند دستشویی الکی خودنو بلرزون بگو تب و لرز دارم
چشماتو خمار کن بگو وای حال ندارم
راهیی دکتر شو بیخیال میشه
به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝
به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝
بگو امسال میخوای طرف پدر مادر خودت بری... بعدم با خواهرشوهرات مشکل داری به خاطر پدرشوهرمادرشوهرت میتونی بری اما با خواهرشوهرات فقط در حد سلام وخداحافظ صحبت کنی و باهاشون سرسنگین باشی...کاری که من همیشه میکنم...خودمون وشوهرمون وبچه مون رو که نمیتونم به خاطر یه ادم بیشعور از افرادی که برامون عزیزن محروم کنیم... یا هم میتونی به مادرشوهرت رک بگی نمیتونی بری بخاطر دختراش که البته فکر نکنم مادرشوهرت بهت حق بده چون هرچی باشه اونا دختراشن طرف اونارو میگیره حالا هرچیم خوب باشه